2012-09-05 15:30:07
Φωτογραφία για Συνελήφθη δολοφόνος από τυχαίο γεγονός
Ο 32χρονος είχε δεχτεί επίθεση από χούλιγκαν στη Θεσσαλονίκη Από θύμα ληστείας και οπαδικής βίας, στη φυλακή για ανθρωποκτονία. Ο 32χρονος δράστης της δολοφονίας 46χρονου άνδρα που έγινε τον περασμένο Μάιο στη Θεσσαλονίκη κυκλοφορούσε ελεύθερος μέχρι την περασμένη Παρασκευή, όταν ένα τυχαίο γεγονός τον οδήγησε στα χέρια των αστυνομικών αρχών.

Τότε έκανε το λάθος να περάσει έξω από τα γραφεία συνδέσμου οπαδών του Αρη στην οδό Κωνσταντινουπόλεως, φορώντας μπλουζάκι του ΠΑΟΚ, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες παρενοχλούσε μια κοπέλα, με αποτέλεσμα να πέσει θύμα ξυλοδαρμού και ληστείας από νεαρούς που βρίσκονταν εκεί.

Οι δράστες τον γρονθοκόπησαν και του άρπαξαν προσωπικά αντικείμενα και 50 ευρώ που είχε πάνω του.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους εντόπισαν και συνέλαβαν επτά άτομα, ηλικίας από 17 ως 37 ετών που κατηγορούνται ότι συμμετείχαν στην επίθεση. Η συνέχεια ωστόσο επεφύλασσε εκπλήξεις στους αστυνομικούς της Ασφάλειας, κατά τη διαδικασία της ταυτοποίησης του θύματος της επίθεσης.


Ο δράστης

Ο 32χρονος διαπιστώθηκε πως ήταν ο δράστης της άγριας δολοφονίας που σημειώθηκε στις 20 του περασμένου Μαΐου, με θύμα έναν 46χρονο, ο οποίος βρέθηκε από τη μητέρα του νεκρός μέσα στο σπίτι του, κατακρεουργημένος με πολλαπλές μαχαιριές στον λαιμό. Στην είσοδο του διαμερίσματος δεν είχαν βρεθεί ίχνη παραβίασης, κάτι που έδειξε από την αρχή στους αστυνομικούς ότι θύμα και δράστης γνωρίζονταν και ότι ο πρώτος άνοιξε την πόρτα στον δεύτερο.

Οι δύο άνδρες, αμφότεροι χρήστες ναρκωτικών, λογομάχησαν για διαφορές που σχετίζονταν με αγοραπωλησία ναρκωτικών και ο 32χρονος προχώρησε στο έγκλημα.
ethnos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Η εποχή της ανοχής τελείωσε»
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Η εποχή της ανοχής τελείωσε»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ