2012-09-05 15:27:03
Φωτογραφία για Έφτασε η μετά-Καραγκούνη εποχή!
Η μη κλήση του Γιώργου Καραγκούνη στην Εθνική Ελλάδος για τα ματς με την Λετονία και την Λιθουανία σημαίνει αυτομάτως μια νέα εποχή για τους πρωταθλητές Ευρώπης του 2004. Η «γαλανόλευκη» θα πρέπει πλέον να μάθει να πορεύετε χωρίς την… ψυχή της.

Έχω ξαναπεί και θα το λέω με κάθε ευκαιρία ότι ο «Τυπάρας» είναι ο πιο πετυχημένος Έλληνας ποδοσφαιριστής χωρίς καμία αμφιβολία. Αυτό είναι κάτι που δεν σηκώνει αμφισβήτηση. Πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική στα γήπεδα της Πορτογαλίας, πρώτος σε συμμετοχές με το εθνόσημο στο στήθος με 120 αγώνες, πάνω από 100 συμμετοχές σε ευρωπαϊκά ματς με τους συλλόγους που έχει αγωνιστεί, Πρωταθλήματα και Κύπελλα σε Ελλάδα και Ιταλία, συνθέτουν μια καριέρα που σίγουρα θα μνημονεύεται για πάρα πολλά χρόνια Όμως, τα χρόνια πέρασαν και ο Καραγκούνης πολύ δύσκολα θα μπορέσει ξανά να βρει θέση στην ομάδα που τόσο πολύ αγάπησε και έδωσε και την ψυχή του για αυτή. Ο 35χρονος διεθνής θα πρέπει να μάθει να ζει χωρίς τη γαλανόλευκη φόρμα και η ομάδα του Σάντος θα πρέπει να ψάξει να βρει τον νέο της ηγέτη. Τον παίκτη που θα την παίρνει από το χέρι στα δύσκολα και θα την βγάζει μπροστά όπως έκανε ο «Κάρα» στο ματς με την Ρωσία στο πρόσφατο EURO 2012.


Νίνης, Φορτούνης, Φετφατζίδης, Κονέ, Χριστοδουλόπουλος, καλούνται να καλύψουν αυτή την τόσο μεγάλη και φανταχτερή απουσία, έτσι ώστε η μετάβαση από την μια εποχή στην άλλη να γίνει όσο πιο ομαλά μπορεί. Ταλέντο και προσωπικότητα έχουν όλοι οι προαναφερθέντες, όμως αυτό πάνω στο οποίο θα πρέπει να δουλέψουν είναι η ψυχή και το πάθος, κάτι που από τον «Τυπάρα» περίσσευε…

sportsecrets.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ