2012-09-05 09:56:08
Φωτογραφία για ΩΡΑ... ΦΙΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ
Η... αντίστροφη μέτρηση για τα ανεπίσημα «αποκαλυπτήρια» του Ολυμπιακού, με τη συμμετοχή του στα πρώτα φιλικά προετοιμασίας, έχει ξεκινήσει, αφού οι ερυθρόλευκοι θα παίξουν αύριο (06/09) και μεθαύριο (07/09) απέναντι στο νεοφώτιστο στη μεγάλη κατηγορία Απόλλωνα Πατρών, στο Καρπενήσι, με το Γιώργο Μπαρτζώκα να έχει την ευκαιρία για πρώτη φορά φέτος να δει την ομάδα του σε συνθήκες αγώνα.

Ο 47χρονος τεχνικός θα επιχειρήσει σταδιακά το μοντάρισμα της ομάδας του, τομέας στον οποίο ο Ολυμπιακός ξεκινάει με πλεονέκτημα, από τη στιγμή που έχει διατηρήσει στο δυναμικό του έντεκα παίκτες από την περσινή ομάδα.

Το αυριανό (06/09) φιλικό με τους Πατρινούς θα διεξαχθεί το απόγευμα, ενώ το δεύτερο θα πραγματοποιηθεί νωρίς το μεσημέρι (07/09), αφού αμέσως μετά είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση της αποστολής των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης από το Καρπενήσι και η επιστροφή στην Αθήνα, όπου θα συνεχιστεί η προετοιμασία μέχρι και τις 11 Σεπτεμβρίου, πριν οι ερυθρόλευκοι αναχωρήσουν εκ νέου, αυτή τη φορά με προορισμό την Ιταλία.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
VIDEO - Δ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ:
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
VIDEO - Δ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ:
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ