2012-09-05 08:29:44
Φωτογραφία για Η κυβέρνηση δεν πήρε απάντηση από τη Μόσχα για το δάνειο
Η Κυβέρνηση δεν έχει πάρει ακόμη οποιαδήποτε απάντηση από τη Μόσχα για το δάνειο που ζήτησε, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφανος Στεφάνου, διαβεβαιώνοντας ότι οι διαδικασίες του δανεισμού, εάν η Ρωσία αποφασίσει τελικά να το παραχωρήσει, θα είναι διαφανείς, όπως και την προηγούμενη φορά.

  Εάν κάποιοι, είπε ο κύριος Στεφάνου δεν θέλουν να πάρουμε το δάνειο να το πουν ανοικτά και όχι απλώς να εγείρουν αόριστα ζητήματα και να διασπείρουν φημολογίες απλώς και μόνο για να δημιουργούν αρνητική προδιάθεση.

  Για τις διαπραγματεύσεις με τη Τρόικα, ο εκπρόσωπος είπε ότι η Κυβέρνηση προετοιμάζεται και όταν θα είναι έτοιμη θα συζητήσει με τα Κόμματα, έχοντας όλα τα 

δεδομένα μπροστά της.

 

  Τότε, είπε, θα αποφασισθεί τι θα διεκδικήσει για να προστατεύσει τα δικαιώματα των εργαζομένων και να διασφαλίσει ότι η κυπριακή οικονομία θα έχει προοπτική μέσα από την ανάπτυξη και τη στήριξη του κοινωνικού κράτους και της κοινωνικής συνοχής.

 

 Για την έρευνα που διεξάγει η Κεντρική Τράπεζα, ο κύριος Στεφάνου εξέφρασε λύπη, γιατί, όπως ανέφερε, λόγω σκοπιμοτήτων, η αντιπολίτευση κάνει λόγο για συνωμοσία Κυβέρνησης και Κεντρικής Τράπεζας και συνέστησε σε όλους να αναμένουν το αποτέλεσμα της έρευνας.

http://www.cybc.com.cy
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ