2012-09-05 01:09:04
Φωτογραφία για «ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΕΙΣΜΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ Ο ΝΤΙΑΚΙΤΕ»
Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Ντίρσα Ντιακιτέ, καλείται να καλύψει το κενό στη μεσαία γραμμή και τα ερωτήματα πλέον είναι: πρώτον, πότε θα είναι έτοιμος αγωνιστικά, καθώς δεν έκανε προετοιμασία με κάποια ομάδα, παρά μόνο ατομικές προπονήσεις και, δεύτερον, αν θα χρειαστεί (και πόσο) χρόνο, προκειμένου να εγκλιματιστεί στο νέο του περιβάλλον και να αφομοιώσει αυτά που θέλει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την Τρίτη ειδικό πρόγραμμα στο Ρέντη (πέρασε τη μέρα του κυρίως στο γυμναστήριο) και τις προσεχείς ώρες ο Πορτογάλος τεχνικός, οι συνεργάτες του και το ιατρικό τιμ θα έχουν στα χέρια τους τις μετρήσεις του Αφρικανού αμυντικού. Από τα αποτελέσματα θα κριθεί πότε θα είναι έτοιμος ο Ντιακιτέ να χτυπήσει την πόρτα της ενδεκάδας.

Η πρώτη εικόνα που έχουν στον Ολυμπιακό είναι ότι ο παίκτης από το Μάλι "θέλει δουλειά, για να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης", αλλά προς το παρόν "δεν μπορεί να πει κανείς με ασφάλεια, αν θα είναι έτοιμος σε δύο ή σε τρεις εβδομάδες. Θα βλέπουμε συνεχώς την πορεία του, αλλά ο ίδιος δείχνει πεισμωμένος και αποφασισμένος να ενσωματωθεί όσο το δυνατόν πιο σύντομα στην ομάδα".


Οι πληροφορίες από τη Γαλλία αναφέρουν, πως πρόκειται για ένα ποδοσφαιριστή που δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις, έχει καλό μυϊκό σύστημα, δεν είχε σοβαρούς τραυματισμούς στην καριέρα του και αυτό θα τον βοηθήσει να μειώσει σημαντικά τον χρόνο ενσωμάτωσής του στην ομάδα.

Ίσως να μην προλάβει την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League με αντίπαλο τη Σάλκε, αλλά οι άνθρωποι του Ολυμπιακού εκτιμούν ότι θα είναι διαθέσιμος και στην κατάσταση που πρέπει τη δεύτερη αγωνιστική κόντρα στην Άρσεναλ στο "Emirates".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ