2012-09-05 00:18:26
Φωτογραφία για Στη Στόουκ κατέληξε ο Όουεν
Παίκτης της Στόουκ είναι επίσημα από την Τρίτη ο Μάικλ Όουεν, με τον αγγλικό σύλλογο να ανακοινώνει πως ο Άγγλος στράικερ υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Η Στόουκ ήταν τελικά η κερδισμένη στην άτυπη κούρσα με τη Λίβερπουλ για την απόκτηση του Μάικλ Όουεν, με τον 32άχρονο Άγγλο επιθετικό να συμφωνεί τελικά με τους "πότερς" και να γίνεται ο έβδομος κατά σειρά παίκτης που μετακομίζει στο "Μπριτάνια Στάντιουμ" στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Το άλλοτε παιδί-θαύμα της Λίβερπουλ είχε μείνει ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι του 2012 και αναζητούσε εδώ και καιρό ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ για να συνεχίσει την καριέρα του, με τον τεχνικό της Στόουκ, Τόνι Πούλις, να είναι σε ανοιχτή γραμμή μαζί του τους τελευταίους μήνες και τελικά να τον πείθει να φορέσει τα ερυθρόλευκα.

Παρά τις πολλές δύσκολες στιγμές με τους τραυματισμούς που είχε στην καριέρα του, ο Όουεν μπορεί να καμαρώνει για τα 221 γκολ στις 473 εμφανίσεις του με τις φανέλες των Λίβερπουλ, Ρεάλ Μαδρίτης, Νιούκαστλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ έχει επίσης 40 γκολ σε 89 παρουσίες του στην Εθνική Αγγλίας (τελευταία του συμμετοχή με τα "τρία λιοντάρια" τον Μάρτιο του 2008).

Υπενθυμίζεται ότι τα έξι προηγούμενα αποκτήματα της Στόουκ στην καλοκαιρινή περίοδο ήταν οι Νες, Κάμερον, Κάιτλι, Εντού, Άνταμ και Ενζονζί.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ