2012-09-05 00:18:12
Φωτογραφία για ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΗΣΑΝ ΣΤΟ ΑΝΦΙΛΝΤ ΓΙΑ ΦΟΝΟ!
Οπαδοί της Άρσεναλ συνελήφθησαν με την κατηγορία φόνου στην περιοχή του Άνφιλντ, στο περιθώριο του ματς με την Λίβερπουλ, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "uk.eurosport.yahoo.com"!

Πιο συγκεκριμένα τέσσερις άνδρες -ηλικίας 39 (οι δύο), 37 και 27- συνελήφθησαν με την κατηγορία της δολοφονίας ενός 33χρονου. Πρόκειται για οπαδούς της Άρσεναλ, οι οποίοι φέρονται να τραυμάτισαν θανάσιμα τον 33χρονο, ο οποίος μετά από επίθεση που δέχθηκε σε κεντρικό δρόμο του Λίβερπουλ υπέκυψε αργότερα στα τραύματά του σε νοσοκομείο της πόλης.

Το περιστατικό σύμφωνα με το δημοσίευμα έγινε στο περιθώριο του αγώνα της Άρσεναλ με την Λίβερπουλ και οι τέσσερις συλληφθέντες παραμένουν υπό κράτηση μέχρι την απολογία τους. Η αστυνομία πιστεύει πως η επίθεση μπορεί να έχει καταγραφεί με κάμερα κινητού τηλεφώνου, ενώ υπάρχει η πληροφορία ότι ίσως έχει αναρτηθεί στο youtube!

Προς το παρόν οι Αρχές ανακρίνουν όποιον ήταν στην περιοχή την στιγμή που συνέβη το περιστατικό και κυρίως αναζητούν τον άνθρωπο που θεωρούν ότι τράβηξε την επίθεση σε κινητό. Εκπρόσωπος της αστυνομίας του Λίβερπουλ ξεκαθάρισε ότι δεν πιστεύεται ότι ο φόνος αυτός σχετίζεται με διαφορές συμμοριών ή οπαδών, ενώ εκτιμούν ότι ο 33χρονος δεν γνώριζε εκείνους που του επιτέθηκαν.


Παράλληλα θα πρέπει να διαπιστωθεί εάν όντως οι τέσσερις εμπλεκόμενοι με τον φόνο έκαναν την πράξη για την οποία κατηγορούνται. Κάτοικοι και καταστηματάρχες της περιοχής όπου σημειώθηκε η επίθεση δηλώνουν σοκαρισμένοι και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι συνέβη, αναητώντας απαντήσεις...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ