2012-08-29 01:47:37
Φωτογραφία για ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΛΑΓΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο... ΚΟΚΚΑΛΗΣ!
Έχουν χάσει τελείως τη μπάλα... Και όχι μόνο από τη Μάλαγα αλλά κυριολεκτικά!

Ο Γιάννης Αλαφούζος μετά τον αποκλεισμό από την Μάλαγα, το πέρασε στο... ντούκου (άλλωστε πόσα μέλη να γράψεις μετά από αποκλεισμό...) αφού πιο πολύ τον απασχολούν πιο καίρια προβλήματα λες και ο Παναθηναϊκός για όλα τα άλλα έχει βρει τη λύση!

Όχι, η νέα επίθεση στο... «σύστημα» δεν ήταν από το twitter...Όπως είπε λοιπόν ο Αλαφούζος, όχι το Ευρωπαϊκό αλλά ΟΛΟ το σύστημα, θα βρει διοίκηση και οπαδούς «συσπειρωμένους» και «απέναντι».Αυτό μάλιστα, γράφει μέλη!

«Φυσικά θα θέλαμε την πρόκριση. Δεν τα καταφέραμε. Κάναμε μια αξιοπρόσεκτη εμφάνιση. Δεχόμαστε επιθέσεις από όλο το σύστημα και πρέπει να ξέρουν ότι θα μας βρουν όλους, οπαδούς και διοίκηση απέναντί τους. Θα τους τσακίσουμε. Την παράγκα εννοώ. Είμαι πολύ φορτισμένος, γιατί το σύστημα από την εποχή του Κόκκαλη και μετά είναι απαράδεκτο. Θα το πολεμήσουμε μέχρι το τέλος».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για την συμπαράσταση του κόσμου και απάντησε:

«Όντως ο κόσμος στάθηκε στο πλευρό μας και τον ευχαριστούμε. Ρεαλιστικά ο στόχος μας ήταν το Europa League, δεν ήμασταν έτοιμοι για το champions league. Θα ήταν θαύμα αν προκρινόμασταν. Πρέπει να συσπειρωθούμε γιατί δεχόμαστε επιθέσεις από παντου».

* Τι να πούμε... Τα λέει ΟΛΑ η σιωπή! Έστω και αν ήταν από 35.000 και όχι από 60.000 που ζήτησε ο Ζεσουάλδο!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ