2023-06-15 19:30:04
Φωτογραφία για Καταρρέει η live ψυχαγωγία στο Mega - Τι φταίει;



 Από το κακό στο χειρότερο πάει η καθημερινή live ψυχαγωγία στο Mega. Ελεονώρα Μελέτη, Δανάη Μπάρκα και Ελένη Μενεγάκη βρίσκονται καθημερινά κάτω από τη βάση του 10% και πολλές φορές και σε μονοψήφια που δεν συναντά ούτε το OPEN. 

Τι φταίει; 

Θέλει και ερώτημα; 

«Mega Καλημέρα»: Με αυτή την παρέα δεν γελάς ποτέ. Δεν έχει δέσει το γλυκό μεταξύ τους. Ένας Κώστας Τσουρός που δεν περνά καλά και φαίνεται και ένας Θανάσης Πάτρας που πολυλογεί χωρίς να λέει κάτι ουσιαστικό είναι απόλυτη συνταγή για τα μονοψήφια. Επίσης, να πάρουν απόφαση πως αυτό το σκηνικό σε ψυχοπλακώνει πρωί πρωί. 

«Πάμε Δανάη»: Το κοινό πια στην πρωινή ζώνη θέλει πληροφορία, άποψη, παρασκήνιο. Δεν μπορεί να σταθεί μία εκπομπή που έχει μπει στον αυτόματο. Αν δεν «ιδρώσεις» για να παράξεις το αποκλειστικό, θα σε καταπιούν τα μονοψήφια. 

«Ελένη»: Πότε έκανε νούμερα από 2015 και μετά για να κάνει τώρα; Αφού κουράστηκε μαζί της το μεσημεριανό κοινό (θυμίζουμε πως από το 2011 που μετακινήθηκε στη ζώνη αυτή και για 4 χρόνια τα πήγαινε εξαιρετικά), η ίδια έπρεπε όταν επέστρεψε το 2021 μέσα από το Mega να προσφέρει κάτι άλλον στον τηλεθεατή. Αντί αυτού, προτίμησε την ασφάλεια του βαρετού μαγκαζίνο χωρίς ουσία. 

Τρία στα 3 οι αποτυχίες για το Mega για 7 ολόκληρες ώρες. Το «Mega το καλό...»...Εδώ γελάμε!



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ