2012-08-28 17:26:04
Φωτογραφία για Αγριεύει η κόντρα μεταξύ Κακλαμάνη και Κεφαλογιάννη
Όσο πλησιάζει η ώρα της εκλογής νέου γραμματέα της ΝΔ τόσο αγριεύουν τα πράγματα στα επιτελεία των δύο μονομάχων. Στο στρατόπεδο...

του Νικήτα Κακλαμάνη (σ.σ.: η καλύτερη επιλογή στη δεδομένη χρονική συγκυρία λένε πολλοί μέσα στη ΝΔ), αντιμετωπίζουν με καχυποψία τις διαβεβαιώσεις της ηγεσίας της ΝΔ ότι θα τηρήσει «ουδετερότητα» στην εκλογική μάχη.

Κι αυτό γιατί όπως λένε έχουν φτάσει στα αυτιά τους πολλές καταγγελίες που θέλουν κομματικά στελέχη της Συγγρού να κάνουν ανοιχτά προπαγάνδα υπερ του Μ. Κεφαλογιάννη.

Είναι χαρακτηριστικό πως υψηλόβαθμο στέλεχος της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη, τηλεφωνεί στα μέλη της Π.Ε που θα ψηφίσουν και τους ζητά χωρίς περιστροφές να ψηφίσουν τον Κεφαλογιάννη, λέγοντάς τους μάλιστα πως αυτό «επιθυμεί ο πρόεδρος». (Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες μας, το εν λόγω στέλεχος λειτουργεί αυτοβούλως και εν αγνοία του Μαξίμου).

Επίσης, λέγεται πως κάποιοι σύμβουλοι του Αντ. Σαμαρά που είναι εγκατεστημένοι σε κτίριο της Β. Σοφίας τηλεφωνούν σε δημάρχους, (έχει ρεύμα στους δημάρχους ο Κακλαμάνης), και κομματικά στελέχη προκειμένου να τους πείσουν να ψηφίσουν τον Κρητικό βουλευτή.


Ο Νικήτας από την πλευρά του ποντάρει στην στήριξη του καραμανλικού μπλοκ, αλλά και σε αρκετούς βουλευτές της ΝΔ που θα θελήσουν μ΄ αυτό τον τρόπο να δείξουν τη δυσφορία τους στην ηγεσία του κόμματος για την ακολουθούμενη πολιτική και κυρίως γιατί δεν αξιοποιήθηκαν στην κυβέρνηση Πηγές του Μαξίμου υποστηρίζουν πως ούτε ο Αντώνης Σαμαράς, ούτε οι στενοί του συνεργάτες "πριμοδοτούν" κάποιον υποψήφιο.

kentrinews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ