2012-08-28 10:21:56
Φωτογραφία για ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ : ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ
Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τονίζει ότι οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν να είναι καλύτεροι από πέρσι.

Ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε αρχικά: «Οι παίκτες μας έχουν νοοτροπία και ταλέντο, κάτι που βοηθάει έναν καινούργιο προπονητή. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι πιο δύσκολο να παραμείνει κάποιος στην κορυφή. Κάθε στόχος όμως έχει δυσκολίες και εμείς έχουμε να αντιμετωπίσουμε πολλές, αφού ο ανταγωνισμός στην Ελλάδα είναι μεγάλος και ακόμα μεγαλύτερος στην Ευρώπη»

Για να συμπληρώσει ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» πως: «Ο Ολυμπιακός καλείται να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο και θα τα καταφέρει. Θα δουλέψουμε για το καλύτερο και είμαι σίγουρος ότι θα βγει κάτι θετικό»

Για το αν έχει άγχος που κάθεται στον πάγκο των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης τόνισε: «Με ρωτάνε και άτομα γνωστά μου όπως φίλοι αλλά μου συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο. Δεν έχω κανένα άγχος γιατί στον Ολυμπιακό η κατάσταση είναι διαφορετική από τις εμπειρίες που έχω μέχρι τώρα. Έχω πολύ λιγότερα να κάνω σε σχέση με άλλες χρονιές, καθώς υπάρχει στην ομάδα οργάνωση υψηλού επιπέδου. Στον Ολυμπιακό έχεις την υποστήριξη από τους πάντες.


Επίσης με βοηθάει η ομάδα που έχει σωστή νοοτροπία, χαρακτήρα και ταλέντο, ενώ και η χημεία που έχουν τα παιδιά μεταξύ τους είναι πολύ σημαντική»

Για να καταλήξει ο Γιώργος Μπάρτζώκας λέγοντας: «Θέλω να βάλω κάποια καινούργια πράγματα στο παιχνίδι μας. Σίγουρα ο τρόπος που έπαιξε πέρσι η ομάδα ήταν πολύ σωστός, κάτι που έδειξαν τα αποτελέσματα. Θα κρατήσουμε αρκετά κομμάτια και θα προσθέσουμε κάποια που πιστεύω θα μας κάνουν ακόμα καλύτερους»
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αγώνα «εντός», παιδιά!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αγώνα «εντός», παιδιά!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ