2012-08-28 00:12:59
Φωτογραφία για ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ ΑΠ'ΤΟΝ ΖΑΧΑΒΙ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ Ο ΜΠΕΝ ΧΑΪΜ!
Τα δύο ονόματα αμυντικών μέσων, αυτά των Τετέι και Σάντσες, που «έπαιξαν» για τον Ολυμπιακό χάθηκαν νωρίς, καθώς κατέληξαν σε συμφωνία με Νόριτς και Βαλενσιέν αντίστοιχα, ωστόσο οι ερυθρόλευκοι συνεχίζουν την αναζήτηση του παίκτη που θα αναλάβει και την… βρώμικη δουλειά.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το «rednews.gr», τις τελευταίες ώρες προτάθηκε και εξετάζεται μια ενδιαφέρουσα περίπτωση, αυτή του Ισραηλινού, Μπεν Χαΐμ, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την Πόρτσμουθ στην οποία άνηκε τα τρία τελευταία χρόνια (στο διάστημα αυτό έπαιξε δανεικός σε Σάντερλαντ και Γουέστ Χαμ).

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής με μακρόχρονη θητεία στην Αγγλία (Μπόλτον, Τσέλσι, Σίτι) θεωρείται «κόφτης», ωστόσο είναι πολυθεσίτης, έχοντας παίξει και σαν κεντρικός αμυντικός, αλλά και σαν δεξιός μπακ! Είναι έμπειρος και βασικός στην εθνική ομάδα της χώρας του από το 2002.

Την πρόταση, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, έχει κάνει ο πασίγνωστος ατζέντης, Πίνι Ζάχαβι με τον οποίο οι ερυθρόλευκοι έχουν συνεργαστεί αρκετά στο παρελθόν…
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ