2012-08-27 23:23:26
Φωτογραφία για Kύριε Βρούτση... το ξενοδοχείο που δούλευε ο «Δράκος» της Πάρου συνεχίζει να λειτουργεί! Το γνωρίζετε;
Προσθήκη λεζάντας

Τι κι αν στο ξενοδοχείο της Πάρου που δούλευε ο 21χρονος Πακιστανός είχε επιβληθεί ποινή κλεισίματος 5 ημερών;;;;;

Εκείνο συνεχίζει να λειτουργεί ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!

Πρόκειται για το Ξενοδοχείο στην Χρυσή Ακτή της Πάρου το οποίο απασχολούσε τον Πακιστανό μετανάστη που κακοποίησε τη 15χρονη μαθήτρια αλλά και  πολυτελές εστιατόριο της περιοχής που απασχολούσε ανασφάλιστους υπαλλήλους.

Και οι δύο επιχειρήσεις δεν έβαλαν ούτε μία ημέρα λουκέτο και λειτουργούσαν κανονικά. Μάλιστα προσέφυγαν στα διοικητικά δικαστήρια , ζήτησαν αναστολή της εκτέλεσης της απόφασης του υπουργού Εργασίας (που είχε ζητήσει να κλείσουν) και την πήραν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, σύμφωνα με την αίτηση αναστολής εκτέλεσης της απόφασης του υπουργού, ισχυρίστηκε πως ουδέποτε του κοινοποιήθηκε ποια ήταν η παράβαση. Επιπλέον ισχυρίζεται πως στην αίτηση αναστολής ούτε καν αναφέρεται το όνομα του αλλοδαπού για τον οποίο κατηγορείται ότι τον απασχολούσε παράνομα.

Το υπουργείο από την άλλη σημειώνει με ανακοίνωσή του ότι «Η αναστολή εκτέλεσης της απόφασης με προσωρινή διαταγή του δικαστηρίου αποτελεί δικαστική κρίση και ως τέτοια δεν σχολιάζεται. Σε κάθε περίπτωση, για το υπουργείο η καταπολέμηση της αδήλωτης εργασίας εξακολουθεί να αποτελεί ζήτημα ύψιστης πολιτικής και κοινωνικής προτεραιότητας.»

Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων Mega
online-pressblog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το πήρε πάνω του ο Βρύζας
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το πήρε πάνω του ο Βρύζας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ