2012-08-27 23:19:34
Φωτογραφία για Έφτασε η Μάλαγα
Η αποστολή της Μάλαγα έφτασε στην Αθήνα, ενόψει του αυριανού αγώνα ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό. Ανάμεσα στους παίκτες δεν βρίσκεται ο Έντσο Μαρέσκα, ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά στην μετακίνησή του στη Σαμπντόρια.

Η αποστολή της Μάλαγα: Καμενί, Χεσούς Σκάμεζ, Ουέλινγκτον, Ντεμικέλις, Καμάτσο, Χοακίν, Τουλαλάν, Σέμπα, Βίλι, Μονρεάλ, Ντούντα, Ελισέου, Μπουονανότε, Σέρχιο Σάντσες, Ισκο, Χουάνμι, Πορτίγιο, Ρέσιο, Πολ και Ολίνγκα.

Να σημειωθεί ότι επικεφαλής είναι ο σύμβουλος της διοίκησης, Φρανσίσκο Μαρτίν Αγκουιλάρ, ενώ μαζί με την ομάδα ταξίδεψε ο Δήμαρχος της Μάλαγα, Φραντσίσκο ντε λα Τόρε, πρώην παράγοντες του συλλόγου, αλλά και περίπου 100 οπαδοί.

Λίγο πριν την αναχώρηση από την Ανδαλουσία, ο προπονητής των Ισπανών, Μανουέλ Πελεγκρίνι, δήλωσε:

«Εάν βγούμε στο γήπεδο για να υπερασπιστούμε το αποτέλεσμα, θα το πληρώσουμε. Εάν βγούμε για να παίξουμε, πιστεύω ότι η ομάδα έχει την ποιότητα να κάνει το παιχνίδι της. Οφείλουμε να ψάξουμε το γκολ από το ξεκίνημα. Σίγουρα έχουμε ένα πλεονέκτημα, αλλά όπως εμείς το αποκτήσαμε στην έδρα μας, το ίδιο μπορούν και αυτοί να κάνουν στη δική τους. Είμαστε αισιόδοξοι. Εάν η ομάδα διατηρήσει το ρυθμό που είχε στα τρία φιλικά και τα τρία επίσημα, τότε είμαι βέβαιος ότι θα προκριθούμε».


Από τη μεριά του ο Ντούντα επεσήμανε: «Ξέρουμε πως θα υπάρχει πολύ πίεση, αλλά θα την αντιμετωπίσουμε. Πάμε για να νικήσουμε. Στόχος μας είναι να βάλουμε ένα γρήγορο γκολ και να τους αφήσουμε μετά να ψάχνουν τρόπο να αντιδράσουν».
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ