2012-08-27 18:32:03
Φωτογραφία για Ένα από τα σπουδαιότερα έργα στην Φολέγανδρο… Αναφέρει αναγνώστης
Κάθε τόπος προσφέρει… στην Γή, στην Θάλασσα , στην Ιστορία, στους κατοίκους του και στους αθέατους υποστηρικτές του , πολιτισμό και αξιοπρέπεια για τα βασικά δικαιώματα ,τις θεμελιώδεις ελευθερίες, και αξίες που δικαιούνται όλοι οι άνθρωποι! …Έτσι λοιπόν στην Φολέγανδρο, το νησί που ο θεός έδωσε απλόχερα την ομορφιά!… Ένα από τα έργα πλέων είναι πραγματικότητα!

Και αυτό χάριν στην αποφασιστικότητα και την αποτελεσματική δυναμική, του Δημάρχου Φολεγάνδρου κ. Λευτέρη Βενιού που με το επιτυχημένο παρελθών του, και το μάχιμο δυναμικό παρόν του, υπογράφει την εγγύηση της ποιοτικής αναβάθμισης του νησιού και το σίγουρο και εγγυημένο μέλλον του τόπου του .

... Η λύση , του έως πριν λίγες ημέρες, άλυτου γρίφου για την σωστή αφαλάτωση και ποιότητα του νερού βρέθηκε, και το όφελος για το περιβάλλον και τον κρατικό προϋπολογισμό είναι αρκετά σημαντικό , ήδη τα έργα είναι εν εξελίξει και η τοποθέτηση δύο νέων υπερσύχρονων μονάδων αφαλάτωσης νερού ..με ιδιωτική χορηγία, είναι θέμα χρόνου να δώσουν το μήνυμα πως η ραγδαία αναβάθμιση της ποιότητας του νησιού είναι αναμφισβήτητα άξια θαυμασμού και



Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ