2012-08-27 02:36:23
Φωτογραφία για le10sport.com : ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΑΡΣΕΪΓ - ΤΣΕΛΣΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΤΑ
Γαλλικά ΜΜΕ έφεραν αργά το βράδυ της Κυριακής στο φως της δημοσιότητας το deal Μαρσέιγ-Τσέλσι για τον πρωταρχικό μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού, Γκαέλ Κακουτά.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ γαλλικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και κυρίως του le10sport.com ο Κακουτά είναι μία ανάσα από την Μαρσέιγ. Όπως μεταδίδει σχετικά: «Επιτεύχθηκε συμφωνία των Μαρσέιγ-Τσέλσι για τον Κακουτά.

Ο παίκτης είναι πολύ κοντά στο να κλείσει στους Μαρσεγιέζους. Βάσει δικής μας πληροφόρησης η ΟΜ και η Τσέλσι συμφώνησαν για τους όρους του δανεισμού του παίκτη με οψιόν αγοράς. Η Μαρσέιγ θα καλύψει όλο του το συμβόλαιο και η οψιόν αγοράς θα είναι 7 εκατ. ευρώ.

Τώρα όλα δείχνουν πως ο Κακουτά θα πάει στην ΟΜ, εκτός εάν την τελευταία στιγμή αλλάξει γνώμη, που είναι όμως απίθανο. Εάν πάνε όλα βάσει πλάνου τότε ο νεαρός Γάλλος θα γυρίσει στην χώρα του για τις υπογραφές στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας, οπότε και αναμένεται η μεταγραφή να λάβει επίσημη μορφή».

Εφόσον το παραπάνω ρεπορτάζ ισχύει μέχρι... κεραίας ο Κακουτά χάνεται για τον Ολυμπιακό. Αυτό πάντως θα διαφανεί οριστικά την Δευτέρα. Η επόμενη εναλλακτική λύση είναι ο Λεγεάρ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ