2012-08-27 02:04:01
Φωτογραφία για ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΕΜΑΤΗ... ΡΕΒΑΝΣ CHAMPIONS ΚΑΙ EUROPA LEAGUE, ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ!
«Γεμάτη» είναι η νέα εβδομάδα που ξεκινά απ' την δραστηριότητα στο Τσάμπιονς Λιγκ και το Europa League, καθώς ολοκληρώνονται οι προκριματικές φάσεις τους και πλέον όλα μπαίνουν στην τελική ευθεία για τους ομίλους, κάτι που ενδιαφέρει άμεσα ΕΡΤ και Nova (Τσάμπιονς Λιγκ) και ΑΝΤ1, Nova (Europa League).

Οι κληρώσεις των ομίλων, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sportdog.gr", θα μεταδοθούν από (συνολικά) τέσσερα κανάλια, ενώ υπάρχει και το Σούπερ Καπ, Τσέλσι-Ατλέτικο Μ.

Οι ρεβάνς του Παναθηναϊκού (με τη Μάλαγα, για τα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ), του Ατρόμητου (εκτός με Νιούκαστλ για τα πλέι-οφ Europa League) και του ΠΑΟΚ (εκτός με Ραπίντ, πλέι-οφ Europa League) θα έχουν τηλεοπτική μετάδοση.

Την αναμέτρηση, Παναθηναϊκού-Μάλαγα θα μεταδώσει, την Τρίτη το Novasports 2, ενώ την Πέμπτη το Νιούκαστλ-Ατρόμητος θα έχει το Novasports 1 και το Ραπίντ Β.- ΠΑΟΚ η ΟΤΕ TV Sport 1.

Την Πέμπτη το απόγευμα, η ΝΕΤ, η Nova και το Eurosport θα μεταδώσουν την κλήρωση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και την Παρασκευή ο ΑΝΤ1, η Nova και το Eurosport την αντίστοιχη του Europa League.

Την δε Παρασκευή το βράδυ, η ΝΕΤ θα μεταδώσει τον αγώνα Σούπερ Καπ ανάμεσα στην Τσέλσι και την Ατλέτικο Μ.

Την Τετάρτη, η ΝΕΤ θα δείξει τον αγώνα Φενέρμπατσέ-Σπάρτακ Μ., για τα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Δέντρα με... ψηφιακή ταυτότητα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Δέντρα με... ψηφιακή ταυτότητα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ