2012-08-26 18:20:40
Φωτογραφία για Αγνοείται εδώ και μια εβδομάδα. Έληξαν οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό αγνοούμενου στον Πλακιά
Άκαρπες δυστυχώς παρέμειναν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 76χρονου άντρα που εδώ και μια εβδομάδα αγνοείται όταν... από την περασμένη Κυριακή τα ίχνη του εξαφανίστηκαν στη θαλάσσια περιοχή του Πλακιά στο Ρέθυμνο.

Σήμερα έγινε γνωστό ότι σταματούν οι έρευνες του Λιμενικού στην ευρύτερη περιοχή για την ανεύρεσή του, εξανεμίζοντας τις ελπίδες των οικείων του ηλικιωμένου ότι το αγαπημένο τους πρόσωπο θα βρεθεί σώο.

Ο 76χρονος είχε πάει για κολύμπι μόνος του νωρίς το απόγευμα της Κυριακής στην τοποθεσία "ΦΩΤΕΙΝΑΡΙΑ" ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η θάλασσα ήταν κυματώδης καθώς στην περιοχή έπνεαν ισχυροί άνεμοι που έφταναν τοπικά μέχρι και τα 7 μποφόρ.

Οι οικείοι του 76χρονου ανησύχησαν καθώς ο ηλικιωμένος δεν έδινε σημεία ζωής και αφού ο γιος του τον αναζήτησε χωρίς αποτέλεσμα, ειδοποίησε τις αρχές.

Στην παραλία βρέθηκαν προσωπικά αντικείμενα του ηλικιωμένου καθώς και το αυτοκίνητό του.

Η κινητοποίηση των αρχών για τον εντοπισμό του από την αρχή και για όλο αυτό το διάστημα ήταν μεγάλη και στις έρευνες πήραν μέρος σκάφη του Λιμενικού Σώματος, αλιευτικά σκάφη καθώς και ιδιώτες που "χτένιζαν την περιοχή, από θάλασσα.

Ταυτόχρονα επίγειες δυνάμεις του λιμενικού πραγματοποιούσαν έρευνες στη ξηρά, χωρίς ωστόσο και αυτές να οδηγήσουν σε αποτέλεσμα.
flashnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ