2012-08-26 11:38:03
Φωτογραφία για Η κόρη της Αντζελίνα Τζολί κάνει το κινηματογραφικό της ντεμπούτο!
Το ότι η Αντζελίνα Τζολί επέλεξε να πρωταγωνιστήσει στο εναλλακτικό παραμύθι «Maleficent» εν μέρει για να κάνει μια ταινία που θα μπορούσαν να δουν τα παιδιά της ήταν γνωστό από δηλώσεις της ηθοποιού.

Το ότι τα παιδιά της ήταν ενθουσιασμένα με το κοστούμι της και συγκεκριμένα τα εντυπωσιακά κέρατα της κακιάς μάγισσας που υποδύεται, επίσης. Αλλά σήμερα η υπόθεση έγινε ακόμη πιο οικογενειακή με την είδηση ότι η Βιβιέν Ζολί-Πιτ θα κάνει το κινηματογραφικό της ντεμπούτο στην ταινία της μαμάς της!

Η ταινία «Maleficent» αφηγείται το κλασικό παραμύθι της Ωραίας Κοιμωμένης μέσα από μάτια της κακιάς μάγισσας (Τζολί) η οποία καταδικάζει την νεογέννητη πριγκίπισσα Ορόρα σε βέβαιο θάνατο από το τρύπημα του χεριού της σε ένα αδράχτι. Τρεις καλές μάγισσες, όμως, μετατρέπουν τον θάνατο σε βαθύ ύπνο και το ξόρκι μπορεί να σπάσει με ένα φιλί αληθινής αγάπης.

Είναι μάλλον απίθανο μαμά και κόρη να μοιραστούν σκηνές: η 4χρονη Βιβιέν θα υποδυθεί την πριγκίπισσα Ορόρα σε μικρή ηλικία (η Ελ Φάνινγκ θα πάρει τα σκήπτρα για το κύριο μέρος της ταινίας) και άρα μοιάζει πιο ταιριαστό να αντιμετωπίσει την 18χρονη ηθοποιό που θα υποδυθεί την μάγισσα σε αντίστοιχη νεαρή ηλικία
. Σε κάθε περίπτωση ο ρόλος θα είναι πολύ μικρός, όχι παραπάνω από μία σκηνή και ίσως χωρίς διάλογο – κάτι δηλαδή σαν την σύντομη εμφάνιση της μεγαλύτερης αδερφής της Βιβιέν, Σάιλοχ, στην «Απίστευτη Ιστορία του Μπέντζαμιν Μπάτον» ως κόρη του πρωταγωνιστικού ζευγαριού.

Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετές εβδομάδες στο Λονδίνο, με την κυκλοφορία της ταινίας να έχει προγραμματιστεί για τον Μάρτιο του 2014.
e-go.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ