2012-08-26 11:32:16
Φωτογραφία για ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΜΑΖΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ... ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ
Για λίγες ώρες την Τρίτη οι αποστολές του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού θα συνυπάρξουν στο ξενοδοχείο «Montana» του Καρπενησίου, τον τόπο δηλαδή που επέλεξαν ώστε να προετοιμαστούν οι παίκτες τους για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Οι «πράσινοι» θα αναχωρήσουν την Τετάρτη, καθώς θα έχουν ολοκληρώσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» θα φτάσουν την Τρίτη το απόγευμα στο ξενοδοχείο.

Πάντως, όλα είναι... ρυθμισμένα. «Ετσι κι αλλιώς έχουμε πέντε διαφορετικές τραπεζαρίες» μας απαντά γελώντας ο κ. Ανδρέας Θεολόγου, γενικός διευθυντής του ξενοδοχείου «Montana», όπου φέτος θα προετοιμαστούν οι δύο «αιώνιοι».

Τα πάντα βεβαίως είναι ρυθμισμένα, καθώς τα στελέχη των ομάδων έχουν στείλει τις... απαιτήσεις τους (καθημερινό μενού, ώρες προπόνησης, δωμάτια κ.λπ.) στο ξενοδοχείο.

Η ουσία είναι ότι ο Ολυμπιακός συνέχισε την παράδοση της προετοιμασίας στο Καρπενήσι, ενώ ο Παναθηναϊκός για πρώτη φορά... ψήφισε ελληνικά, αφήνοντας πίσω του το Ζλάτιμπορ. Αλλωστε οι συνθήκες είναι ιδανικές και οι προδιαγραφές άρτιες.


Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι έστω κι... αναγκαστικά, λόγω της κρίσης, οι περισσότερες ομάδες «ψαλιδίζουν» τα έξοδά τους και προτιμούν την Ελλάδα για την προετοιμασία τους, βάζοντας στην άκρη την ξενομανία.

«Υπάρχουν όμως και οι προδιαγραφές» εξηγεί στο «Goal» ο γενικός διευθυντής του ξενοδοχείου «Montana» Ανδρέας Θεολόγου, καθώς διαπιστώνεται πλέον ότι οι ελληνικές ομάδες ψηφίζουν... Ελλάδα για προετοιμασία.

«Στο Καρπενήσι βοηθά το υψόμετρο, άλλωστε με βάση επίσημα στοιχεία της UNESCO η Ευρυτανία βρίσκεται μέσα στο Τop-5 παγκοσμίως με την καλύτερη σύνθεση οξυγόνου» προσθέτει ο κ. Θεολόγου. «Βρισκόμαστε στα 1.250 μέτρα και η υγρασία βρίσκεται στο... απόλυτο μηδέν. Ταυτόχρονα διαθέτουμε δύο υπερεξοπλισμένα γυμναστήρια, δύο πισίνες, μία εσωτερική και μία εξωτερική, επαγγελματικό τζακούζι μέσα στο γυμναστήριο αλλά κι ακόμα ένα μικρότερο χώρο εκγύμνασης δίπλα στο SPA Υπάρχει σάουνα και γενικώς ό,τι χρειάζεται ένα προπονητικό κέντρο. Το κλειστό γυμναστήριο καλύπτει όλες τις προδιαγραφές, είναι υπερσύγχρονο και βρίσκεται μέσα στο χώρο του ξενοδοχείου, φτάνεις εκεί από ένα διάδρομο. Η προσβασιμότητα είναι εύκολη, δεν είναι μακριά από την Αθήνα, οι αποστάσεις βολεύουν και η προετοιμασία των ομάδων βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο».

Μάλιστα, καταλήγοντας ο κ. Ανδρέας Θεολόγου εξηγεί ότι δεν αφήνουν... παραπονεμένες τις ομάδες: «Τους κάνουμε και μια έκπληξη την τελευταία μέρα της προετοιμασίας τους. Ετοιμάζουμε ένα πάρτι στην πισίνα, με μουσική, μπουφέ και πυροτεχνήματα. Γενικά η συνεργασία μας είναι άψογη με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, παρότι διαθέτουν μεγάλους παίκτες είναι... low profile και τους προσεγγίζεις εύκολα και επίσης χαρακτηρίζονται από το υψηλό τους επίπεδο. Κι αυτό το λέω ειλικρινά και όχι για τις δημόσιες σχέσεις»!

Τα... κρεβάτια!

Ενα από τα μεγαλύτερα ζόρια που έχουν οι μπασκετμπολίστες όταν μένουν μακριά από τα σπίτια τους είναι το μέγεθος των κρεβατιών. Μάλιστα, αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της παραμονής τους σε ξενοδοχεία, στο εσωτερικό ή στο εξωτερικό, έχουν αντιμετωπίσει μεγάλο πρόβλημα με το συγκεκριμένο θέμα.

«Και αυτό το έχουμε... φτιάξει» εξηγεί ο κ. Ανδρέας Θεολόγου. «Από τη στιγμή που είχαμε μπασκετικούς πελάτες διαμορφώσαμε ανάλογα τα δωμάτια ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα. Οι μπασκετμπολίστες μπορούν και ξεκουράζονται σε κρεβάτια 2 μέτρων και είκοσι εκατοστών ώστε να μην αντιμετωπίζουν κάποιο θέμα και να αισθάνονται άνετα».

Οι... συνήθεις πελάτες!

Η εθνική ομάδα μπάσκετ, ο Ολυμπιακός (ο Παναθηναϊκός έκανε φέτος το... ντεμπούτο του) σε ό,τι αφορά το μπάσκετ, όπου μία χρονιά είχε βρεθεί και η Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά και αρκετές ποδοσφαιρικές ομάδες (Κέρκυρα, Αστέρας Τρίπολης, Νίκη Βόλου, Καλαμάτα για φέτος και πέρυσι Αρης, Λάρισα, Παναιτωλικός) είναι οι καλύτεροι πελάτες στο «Montana» του Καρπενησίου, το οποίο επιλέγουν για την προετοιμασία τους.

Μάλιστα, φέτος προετοιμάστηκαν εκεί τρεις ολυμπιακές ομάδες πινγκ πονγκ εν όψει Λονδίνου: της Ελλάδας, της Σερβίας και της Αιγύπτου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ