2012-08-26 10:26:04
Φωτογραφία για Λουκέτο σε...επώνυμα μαγαζιά βάζει ο δήμος Ηρακλείου
Το κακό παράγινε! Οι πεζόδρομοι καταλήφθηκαν από καρέκλες και καθίσματα, οι πολίτες δεν μπορούν να περπατήσουν και το Ηράκλειο τη νύχτα είναι...κόλαση! Μπαρ και καφετέριες που παρανομούν ασυστόλως χωρίς να λογαριάζουν κανένα....Έτσι,μετά από μια περίοδο ανοχής και πλήρους ανομίας φαίνεται ότι η δημοτική αρχή του Ηρακλείου αποφασίζει να δράσει! Σύμφωνα με απολύτως εξακριβωμένες πληροφορίες ο δήμος τις αμέσως προσεχείς ημέρες θα προβεί στο κλείσιμο γνωστών καταστημάτων της πόλης που παραβιάζουν κατάφορα και κατά κόρον τη νομοθεσία, αλλά κυρίως έχουν προκαλέσει το κοινό αίσθημα με τις παρανομίες τους στη λογική 'η πόλη είναι δική μας'! Στην πραγματικότητα δηλαδή ο δήμος Ηρακλείου αποφασίζει-επιτέλους- να εφαρμόσει το νόμο δείχνοντας ότι σε αυτή την πόλη πρώτοι και κυρίαρχοι είναι οι δημότες και όχι ο κάθε επιχειρηματίας που γεμίζει τραπεζοκαθισματα τον πεζόδρομο ή παίζει μουσική στη διαπασών χωρίς να υπολογίζει κανένα!


"Εμείς θα εφαρμόσουμε το νόμο. Τίποτα παραπάνω, τίποτα παρακάτω" επεσήμανε στο CRETALIVE υψηλά ιστάμενος δημοτικός παράγων που τονίζει ότι και οι εντολές είναι σαφείς προς το νέο πολιτικό προϊστάμενο που χειρίζεται αυτά τα θέματα πλέον, το Δ.Αγαπάκη. Ήδη οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νέος αντιδήμαρχος έχει στείλει μηνύματα προς όλους 'να μαζευτούν διότι δεν θα υπάρχει νέα ανοχή'! Άλλωστε είναι γνωστό ότι στην περίπτωση που δεν εφαρμόζεται ο νόμος εκείνος που την...πληρώνει είναι ο αρμόδιος προϊστάμενος του δήμου στον οποίο ασκείται ποινική δίωξη!

Τις επόμενες ημέρες πάντως έτσι κι αλλιώς φαίνεται ότι θα δούμε...λουκέτα. Πραγματικά λουκέτα και όχι κλείσιμο μιας ημέρας και το μήνυμα έχει σταλεί. Και θα σταλεί ακόμη πιο ηχηρό όταν κλείσουν τα...τρία πρώτα επώνυμα μαγαζιά (κλαμπ- κεφετέριες ) που είναι στη μαύρη λίστα καθώς από περίοικου, αρχαιολογικές υπηρεσίες και άλλους φορείς έχουν καταγραφεί ως τα πλέον παρανομούντα.
cretalive.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ