2012-08-25 12:57:37
Φωτογραφία για basketnet.net : ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ! ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Διθυραμβικά σχόλια για τον πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό αφιερώνουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης με αφορμή την παρουσία των «ερυθρόλευκων» στο Σάσαρι για τις ανάγκες του φιλικού με την Ντιναμό Μπάνκο της Σαρδηνίας.

Την ιστορία του ευρωπαίκού μπάσκετ άλλαξε ο Ολυμπιακός τον περαμσένο Μάιο στην Κωνσταντινούπολη με την κατάκτηση της πιο μυθικής Ευρωλίγκα όλων των εποχών!

Ο τρόπος με τον οποίο τα «μωρά» του Ντούσαν Ίβκοβιτς κατέκτησαν την ευρωπαίκή κορυφή έχει προκαλέσει τον θαυμασμό όλων όσων ασχολούντια με τα δρώμενα του αθλήματος. Εξαίρεση δεν θα μπορούσαν να αποτελέσουν οι ΙταλοΊ!

Οι γείτονες αφιερώνουν εγκωμιαστικά σχόλια με αφορμή την παρουσία του Θρύλου στο Σάσαρι, στις 12 Σεπτεμβρίου για το φιλικό με την Ντιναμό Μπάνκο της Σαρδηνίας.

«Δείγματα από την Ελλάδα και την Ευρώπη στις 12 Σεπτεμβρίου στο «PalaSerradimigni» του Σάσαρι. Οι «biancoblu» άλλη μια φορά πρωταγωνιστούν φέρνοντας στην πόλη για ένα φιλικό με την κορυφή του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Τον Ολυμπιακό",αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα του basketnet.net.
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ