2012-08-25 12:49:03
Φωτογραφία για Αναγνώστης σχολιάζει τις δηλώσεις Σαμαρά στη γερμανική Bild
Από τη συνέντευξη Σαμαρά στη γερμανική Bild:

Α.Σαμαράς: Φυσικά και θα αποπληρώσουμε τα χρέη μας, αυτό το υπόσχομαι. Η Ελλάδα έχει τεράστιες οικονομικές δυνατότητες, τις οποίες πρέπει να εκμεταλλευτούμε.

Δηλαδή στους Γερμανούς τοκογλύφους-μιζαδόρους λέει ότι θα σας δώσω όλα τα λεφτά σας, και στους Έλληνες λέει ότι θα σας πάρω όλα τα λεφτά σας. Κάνει το μάγκα με ξένα λεφτά. Άμα θέλει να ξεπληρώσει τα χρέη που στο κάτω κάτω δημιούργησαν οι πολιτικοί και όχι οι πολίτες, να πουλήσει όλα τα περιουσιακά στοιχεία των πρώην και νυν βουλευτών και να τα δώσει στους Γερμανούς. Αλλιώς να γυρίσει στη προηγούμενη δουλειά του, τη πιτσαρία που πήγαινε σφαιράτη.

Και εν τέλει τι διαφορετικό από τον Παπανδρέου είπε ο Σαμαράς στους Ευρωπαίους: θα σας πληρώσουμε όλο το χρέος με οποιοδήποτε κόστος, η Ελλάδα έχει τεράστιες οικονομικές δυνατότητες (δηλαδή λεφτά υπάρχουν) και ότι οι Έλληνες φοροδιαφεύγουν (αυτό το έχουμε καταλάβει όλοι, γιατί δεν τους βρίσκει να πληρώσουν δεν έχουμε καταλάβει) Για όσα κατηγορούσε τον Παπανδρέου τα λέει τώρα ο ίδιος. Θα μου πείτε το ίδιο σχολείο βγάλανε. Και για όλα αυτά που μας κάνουν τους πληρώνουμε κιόλας μαζί με όλο το βολεμένο τους το σόι.

Και σε όποιον τολμήσει να τους αντισταθεί έρχεται πληρωμένη η απάντηση: εσείς μας ψηφίσατε (κορόιδα, συμπληρώνουν από μέσα τους).

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ