2012-08-24 19:04:05
Φωτογραφία για ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΧΑΡΙΣΗ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΩΤΟ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΑΦΑΙΝΟΜΕΝΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΚΑΒΒΑΔΑ ΟΙ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ
Προς διαφορετική κατεύθυνση στρέφει όπως όλα δείχνουν το ενδιαφέρον του ο Ολυμπιακός, όσον αφορά τη θέση του σέντερ. Οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν κατορθώσει μέχρι στιγμής να βρουν τη χρυσή τομή με τον Πανιώνιο για τη μεταγραφή του Βασίλη Καββαδά, με αποτέλεσμα να εξετάζουν πλέον κι άλλες λύσεις παικτών.

Η διαφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "superbasket.gr", έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι Νεοσμυρνιώτες θέλουν να δώσουν του χρόνου τον 20χρονο παίκτη και όχι να τον παραχωρήσουν τη δεδομένη χρονική στιγμή. Αυτό είναι κάτι το οποίο ο Ολυμπιακός δεν δέχεται, διότι επιθυμεί να αποκτήσει από φέτος τον Καββαδά.

Με τις υπάρχουσες συνθήκες, λοιπόν, και από τη στιγμή που δεν αλλάζει κάτι στην υπόθεση του Καββαδά, οι ερυθρόλεκοι κοιτάζουν άλλες περιπτώσεις παικτών για να ενισχυθούν στη θέση "5".

Ο 32χρονος Κώστας Χαρίσης (2,11μ.) του Κολοσσού Ρόδου και ο 26χρονος Γιώργος Γαλλιώτος (2,13μ.) του Ηλυσιακού είναι δύο παίκτες που αρέσουν στον Γιώργο Μπαρτζώκα και εξετάζονται από τους πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης, οι οποίοι ενδέχεται να κινηθούν για την απόκτησή τους σε περίπτωση που δεν βρουν κάτι καλύτερο στην αγορά.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ