2012-08-24 15:29:31
Φωτογραφία για ΠΑΠΠΑΣ : Ο ΚΟΡΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ ΑΛΛΑ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ
Ο Χρήστος Παππάς, ο οποίος ήταν στον Ολυμπιακό την εποχή που ο Λευτέρης Σούμποτιτς ήταν στον πάγκο των ερυθρόλευκων επιστρέφει μετά από χρόνια στο Λιμάνι για να βρεθεί στο πλευρό του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο Παππάς μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου Ελλήνων προπονητών καλαθοσφαίρισης για την νέα πρόκληση της καριέρας του.

Αναλυτικά:

«Είναι ένα καινούργιο κεφάλαιο για μένα κι είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για αυτή την πρόκληση, αλλά κι από το γεγονός ότι θα συνεχίσω τη συνεργασία μου με τον κόουτς Μπαρτζώκα» ήταν τα πρώτα λόγια του άμεσου συνεργάτη του καινούριου τεχνικού των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης, για να συνεχίσει αναφορικά με τον Ολυμπιακό και την νέα σεζόν:

«Είναι φυσιολογικό ότι σε μια καινούργια ομάδα πρέπει πρώτα να γνωρίσεις πρόσωπα και χαρακτήρες. Ο κορμός είναι ίδιος, αλλά η φιλοσοφία διαφορετική και θα πρέπει αυτή να επαναπροσαρμοστεί στους νέους παίκτες. Από την άλλη όταν βρίσκεσαι σε μια ομάδα για δεύτερη χρονιά, ξέρεις τους χαρακτήρες, τις ιδιαιτερότητες, τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία των παικτών τα οποία είναι τεσταρισμένα σε δύσκολες αγωνιστικές καταστάσεις».


Στην συνέχεια ο Παππάς μίλησε για τη φετινή προετοιμασία «Είναι πολύ σημαντικό ότι το μεγαλύτερο κομμάτι της ομάδας ξεκινάει μαζί. Στην προαγωνιστική περίοδο χτίζεται η χημεία κι η συνοχή μέσα από τις δυνατές προπονήσεις. Σε αυτή τη φάση χτίζεται ακόμη ο χαρακτήρας της ομάδας, για αυτό και είναι καθοριστικό να βρίσκονται στο γήπεδο όσο δυνατόν περισσότεροι παίκτες», ενώ για τέλος υποστήριξε:

«Να υπάρξει η καλύτερη δυνατή συνεργασία μεταξύ παικτών και προπονητών. Όσο πιο γρήγορα μπουν όλα τα κομμάτια στο παζλ, τόσο πιο έτοιμη θα είναι η ομάδα όταν ξεκινήσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Με 2.000 € ταξιδεύει ο Σαμαράς
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Με 2.000 € ταξιδεύει ο Σαμαράς
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ