2012-08-24 15:22:04
Φωτογραφία για Δίκτυο 50 συλλόγων και φορέων κατά της κατασκευής και χωροθέτησης του ΣΜΑ Ευκαρπίας
από το Γραφείο Τύπου

Το Δίκτυο συγχαίρει και ευχαριστεί όλες και όλους που συμμετείχαν στον δίκαιο , περήφανο , ασίγαστο και τελικά νικηφόρο αγώνα για την αποτροπή της κατασκευής του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στην Ευκαρπία .

Χθες το βράδυ οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Π. Μελά , παρά τους εκβιασμούς, τις ανέξοδες υποσχέσεις και την απειλή πως θα γυρίσουν την πλάτη στην περιοχή , από τους εκπρόσωπους του Συνδέσμου ΟΤΑ , στάθηκαν απέναντι και επιβεβαίωσαν την ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση του Δ.Σ. του Φεβρουαρίου .

Ο ίδιος ο Δήμαρχος κ. Δ. Παπαδόπουλος , εισηγητής της θέσης να αποδεχτούμε το έργο με ανταλλάγματα και «αντισταθμιστικά», αναγκάστηκε να αλλάξει άποψη , αφού όπως είπε δεν εξασφαλίζει την κοινωνική συναίνεση .

Οι εκπρόσωποι του Συνδέσμου ΟΤΑ είναι υποχρεωμένοι να αποδεχτούν αυτό που από την αρχή της στημένης διαδικασίας έλεγαν : την απόφαση της διαβούλευσης όπως θα εκφραστεί από την Επιτροπή και το Δημοτικό Συμβούλιο
. Και τα δυο όργανα ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ με μόνο 1 ψήφο κατά να μη κατασκευαστεί ο ΣΜΑ Ευκαρπίας και να προχωρήσει αμέσως η συζήτηση για τη νέα Διαχείριση Απορριμμάτων με δημόσιο χαρακτήρα και σεβασμό στο περιβάλλον και τον άνθρωπο. Που θα λύνει και δεν θα οξύνει το πρόβλημα . Σ’ αυτά τα πλαίσια και βέβαια και ο Δήμος θα αναλάβει το μερίδιο της ευθύνης και δραστηριοποίησής του ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ κι όχι σχεδόν Για όλο το ΝΟΜΟ .

Το Δίκτυο 50 , καλεί τους κατοίκους και τους φορείς της περιοχής να μην υποστείλουν τη σημαία του αγώνα , να μην εφησυχάσουν . Οι πληγές από την παλιά χωματερή , τον ΤΙΤΑΝΑ , τις μικρότερες ανεξέλεγκτες και ρυπογόνες βιοτεχνίες , τους δρόμους ταχείας κυκλοφορίας είναι ανοιχτές , όπως και οι ίδιοι οι εκπρόσωποι του Συνδέσμου με δήθεν αποτροπιασμό παραδέχτηκαν !

Χαιρετίζουμε όλους τους εκπροσώπους των έντυπων και ηλεκτρονικών ΜΜΕ , που πρόβαλαν την αλήθεια και δεν πρόσβαλαν την πραγματικότητα , όπως μερικοί εντεταλμένοι , που ξεπέρασαν κάθε δεοντολογία και μας κουνούσαν το δάχτυλο !

Ο αγώνας για την ανάπλαση της περιοχής , που θα αποτελέσει μαζί με τα δύο στρατόπεδα , Καρατάσιου και Π. Μελά , την ανάσα για την Πόλη και ολόκληρο το Νομό συνεχίζεται !
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ