2012-08-24 11:44:04
Φωτογραφία για Στον Χάρις τα στοιχεία της ΠΑΕ
Μετά από επικοινωνία του Βιντιάδη με τον Δημητρέλο, η ΠΑΕ θα παραδώσει τους φακέλους που ζήτησε ο εφοπλιστής, ο οποίος με τη σειρά του θα τους στείλει στον Κιθ Χάρις.

Ο εφοπλιστής Δημήτρης Βιντιάδης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Ανδρέα Δημητρέλο το βράδυ της Πέμπτης και συμφωνήθηκε να του παραδοθούν το μεσημέρι της Παρασκευής οι φάκελοι με τα στοιχεία που ζήτησαν οι υποψήφιοι επενδυτές.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε ότι οι φάκελοι με τα στοιχεία που ζήτησε σχετικά με όλα τα οργανωτικά, αγωνιστικά και οικονομικά θέματα της «κιτρινόμαυρης» εταιρείας θα είναι έτοιμοι από το πρωί της Παρασκευής, ενώ άνθρωποι της ΠΑΕ έμειναν για το συγκεκριμένο λόγο στα Σπάτα μέχρι μετά τα μεσάνυχτα.

Έτσι λοιπόν, ο εφοπλιστής θα στείλει στα Σπάτα άνθρωπο για να παραλάβει τα στοιχεία της ΠΑΕ σήμερα το μεσημέρι – καθώς ο ίδιος είναι εκτός Αθηνών για επαγγελματικούς λόγους – και εν συνεχεία θα τα στείλει στον Κιθ Χάρις, ο οποίος θα είναι αυτός που θα αναλάβει να τα μελετήσει και να βγάλει το τελικό πόρισμα για λογαριασμό των υποψήφιων επενδυτών.

πηγή: gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ