2012-08-24 11:21:04
Φωτογραφία για R.WITHERSPOON: Γιατί μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο μαιευτήριο
Υγιής και σε καλή κατάσταση, φαίνεται πως είναι η Reese Witherspoon μετά από εσπευσμένη μεταφορά της στο μαιευτήριο το βράδυ της Τετάρτης (22/08), λόγω επιπλοκών στην εγκυμοσύνη της.

Η Reese Witherspoon μεταφέρθηκε άρον- άρον στο μαιευτήριο του Λος Άντζελες το βράδυ της Τετάρτης (22/08) , σύμφωνα με τη βρετανική dailymail μετά από κάποιους πόνους που ένιωσε, αλλά πήρε εξιτήριο λίγες ώρες μετά. Σήμερα το πρωί όμως αναγκάστηκε να επιστρέψει στο μαιευτήριο, καθώς πηγές αναφέρουν ότι το παιδί...βιάζεται να έρθει στον κόσμο!

Η 36χρονη ηθοποιός δεν έχει μπει ακόμη στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της, καθώς αναμένεται να φέρει στον κόσμο το παιδί της τον Σεπτέμβριο.

Σύμφωνα βέβαια με πηγή από το περιβάλλον της Witherspoon, το ζευγάρι ανησυχεί που το παιδί έρχεται νωρίτερα, αλλά καθώς είναι κοντά στην προγραμματισμένη ημερομηνία είναι αισιόδοξο ότι όλα θα πάνε καλά και το παιδί είναι υγιές.

Η Reese παντρεύτηκε τον Jim Toth το 2010, ενώ έχει άλλα δύο παιδιά από την προηγούμενη πολύχρονη σχέση της με τον Ryan Phillippe.
cosmo.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ