2012-08-24 11:18:03
Φωτογραφία για Κακοποίηση και απανωτοί βιασμοί 32χρονης Ρωσίδας στη Λεμεσό
Συνέχεια στη νυχτερινή διασκέδασή της, με βόλτα με μοτοσυκλέτα, θέλησε να δώσει 32χρονη Ρωσίδα, θεωρώντας προφανώς ότι ο άνθρωπος ο οποίος τη συνόδευε ήταν άτομο το οποίο ενέπνεε εμπιστοσύνη. Γελάστηκε όμως στις εκτιμήσεις της κι αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να πέσει θύμα άγριας κακοποίησης και τραγική κατάληξη τον βιασμό της και μάλιστα κατ’ εξακολούθησιν.

Φερόμενος ως δράστης είναι 47χρονος Ελληνοκύπριος από τη Λεμεσό ο οποίος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Η τραγική περιπέτεια της νεαρής γυναίκας εκτυλίχθηκε σε ερημική τοποθεσία της Λεμεσού τις μεταμεσονύκτιες ώρες της Τρίτης.

Συγκεκριμένα, με βάση τα όσα η ίδια ανέφερε στους ανακριτές, οι οποίοι ανέλαβαν την υπόθεσή της, είχε γνωρίσει τον 47χρονο σε νυκτερινό κέντρο στην τουριστική περιοχή της Λεμεσού όπου και έκαναν παρέα, όταν κάποια στιγμή της πρότεινε να πάνε μια βόλτα με τη μοτοσυκλέτα του, κάτι που αποδέχτηκε αφού δεν υποψιάστηκε τι θα ακολουθούσε.


Ο ύποπτος, σύμφωνα με την καταγγελία της, αντί της βόλτας στη νυχτερινή πόλη, τη μετέφερε σε απόμερη δασώδη περιοχή και προσπάθησε αρχικά να τη φιλήσει.

Η ίδια αρνήθηκε να ανταποκριθεί και καθώς αντιλήφθηκε τις προθέσεις του, άρχισε να φωνάζει, οπότε ο 47χρονος αντέδρασε βίαια κτυπώντας την με γροθιές στο κεφάλι και άλλα μέρη του σώματός της σε μια προσπάθεια να την τρομοκρατήσει και να υποκύψει στις σεξουαλικές του ορέξεις, κάτι που τελικά φαίνεται να πέτυχε.

Αν και η 32χρονη φώναζε καλώντας σε βοήθεια, παρακαλώντας ταυτόχρονα τον ύποπτο να την αφήσει ήσυχη, εκείνος, λόγω και μυϊκής υπεροχής, την ακινητοποίησε και τη βίασε τρεις φορές.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ