2012-08-23 19:37:05
Φωτογραφία για ΨΑΧΝΕΙ ΤΗΝ... ΕΚΠΛΗΞΗ ΜΕ ΜΑΛΟΥΝΤΑ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Το «μπαμ» με τον δανεισμό με οψιόν αγοράς του Φλοράνς Μαλουντά αναζητούν στον Ολυμπιακό με τις περιπτώσεις των Γκαέλ Κακουτά και Γιόσι Μπεναγιούν να εξακολουθούν να είναι στα υπόψη.

«Κόλπο-γκρόσο» με την απόκτηση του Φλοράνς Μαλουντά επιχειρούν στον Θρύλο! Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από την Αγγλία οι νταμπλούχοι Ελλάδας ψάχνουν να κάνουν την έκπληξη της φετινής μεταγραφικής περιόδου εξετάζοντας σοβαρά την περίπτωση του διεθνούς Γάλλου μεσοεπιθετικού της Τσέλσι!

Σύμφωνα με τον χώρο των μάνατζερ, ο Μαλουντά συγκεντρώνει όλο εκείνο το «πακέτο» του ποδοσφαιριστή, που θέλει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ όσον αφορά τηον αντικαταστάτη του Κέβιν Μιραλάς. Η έφεση στο σκοράριδσμα που επιδεικνύει ο έμπειρος μεσοεπιθετικό σε συνδυαμσό με την ταχύτητα που τον διακρίνει, φαίνεται να αποτελεί το σημαντικότερο στοιχείο που οδηγεί τους ανθρώπους του Ολυμπιακού στην προσπάθεια απόκτησής του με τηνμορφή δανεισμού, με οψιόν αγοράς.

Την ίδια στιγμή στον Ολυμπιακό εξακολουθούν να έχουν πάντοτε στα υπόψη τους και τις άλλες δύο περιπτώσεις των παικτών που ανήκουν στην Τσέλσι, τους Γιόσι Μπεναγιούν και Γκαέλ Κακουτά.
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Φάρμακα της φύσης
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Φάρμακα της φύσης
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ