2012-08-23 19:33:49
Φωτογραφία για ΣΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΤΗΣ UEFA Ο ΖΑΡΝΤΙΜ!
Το παρών στο ετήσιο κογκρέσο προπονητών της UEFA που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στην Νιόν θα δώσει ο τεχνικός του Ολυμπιακού Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Τεράστια τιμή για τον Λεονάρντο Ζαρντίμ και τον Ολυμπιακό κατ΄ επέκταση αποτελεί η κλήση του Πορτογάλου τεχνικού στο ετήσιο κογκρέσο προπονητών της UEFA που θα πραγματοποιηθεί στην Νιόν των ερχόμενο Σεπτέμβρη!

Ο 38χρονος προπονητής των νταμπλούχων Ελλάδας επιλέχθηκε στους 23 συνολικά, που εκπροσωπούς συλλόγους, οι οποίοι τυην ίδια σεζόν πρόκειται να αγωνιστούν στουσ ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ανάμεσα σ' αυτούς θα είναι ο Βίτοε Περέιρα της Πόρτο, ο Σααρς της Τβέντε και φυσικά οι πρωτοκλασσάτοι Άλεξ Φέργκιουσον, Αρσέν Βενγκέρ και φυσικά ο Ντι Ματέο.που οδήγησε την Τσέλσι στην κατάκτηση του πρώτου Τσάμπιονς Λιγκ στην ιστορία της και μάλιστα μέσα στο Μόναχο επί της Μπάγερν!

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο κογγκρέσο δεν κλήθηκε ο Αντόνιο Κόντε, ο οποίος την περασμένη περίοδο οδήγησ ετην Γιουβέντους στην κατάκτηση του σκουντέτο», λόγω της εμπλοκής του στις κατηγορίες που του έχουν προσάψει για τα στημένα παιχνίδια.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Οι δοκιμές του Ζαρντίμ...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Οι δοκιμές του Ζαρντίμ...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ