2012-08-23 00:02:17
Φωτογραφία για Χάνει για ένα μήνα τον Αγκουέρο η Σίτι
Τις υπηρεσίες του Σέρχιο Αγκουέρο για περίπου έναν μήνα θα στερηθεί η Μάντσεστερ Σίτι, ύστερα από τον τραυματισμό που υπέστη στο ματς με τη Σαουθάμπτον. Ποια παιχνίδια χάνει ο Αργεντίνος φορ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας "Guardian", ο Σέρχιο Αγκουέρο αναμένεται να μείνει για διάστημα τεσσάρων εβδομάδων εκτός αγωνιστικής δράσης, ελέω του τραυματισμού που απεκόμισε την περασμένη Κυριακή στον αγώνα της πρεμιέρας με τη Σαουθάμπτον.

Σε αυτό το ματς, ο 24άχρονος φορ τραυματίστηκε στο γόνατο ύστερα από μαρκάρισμα του Νάθανιλ Κλάιν και αναγκάστηκε να αποχωρήσει με φορείο καθώς δεν μπορούσε με τίποτα να συνεχίσει.

Η απώλεια του Αγκουέρο αναγκάζει τον Ρομπέρτο Μαντσίνι να μην τον υπολογίζει σίγουρα για τον επικείμενο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ στο "Άνφιλντ" και το εντός έδρας ματς την ΚΠΡ, ενώ ίσως χάσει και το ματς της 15ης Σεπτεμβρίου με τη Στόουκ.

Φυσικά, το ρόστερ της πρωταθλήτριας Αγγλίας επιτρέπει στον Μαντσίνι να παρατάξει εξίσου δυνατή ενδεκάδα και στα επόμενα ματς, με τους Κάρλος Τέβες, Μάριο Μπαλοτέλι και Έντιν Ντζέκο να είναι πιθανοί υποψήφιοι για να πάρουν τη θέση του Αγκουέρο στην κορυφή της επίθεσης.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ