2012-08-23 00:01:59
Φωτογραφία για ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ, ΚΑΛΟΙ ΕΙΣΤΕ... ΜΑΛΑΓΑ - ΠΑΟ 2-0 *VIDEOS*
Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 2-0 από τη Μάλαγα στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα play offs του Champions League και πλέον χρειάζεται νίκη με διαφορά τριών γκολ για να προκριθεί στους ομίλους.

Οι "πράσινοι" ήταν ανύπαρκτοι επιθετικά στα πρώτα εξήντα λεπτά του αγώνα, κάτι που εκμεταλλεύθηκαν οι Ισπανοί και σφυροκόπησαν την εστία του Καρνέζη, με αποτέλεσμα να πετύχουν δύο γκολ με τον Ντεμικέλις στο 17′ και τον Ελισέου στο 34′, αλλά και να χάσουν σωρεία ευκαιριών.

Οι παίκτες του ΠΑΟ είχαν όλες και όλες τρεις καλές στιγμές, στο 61′ με τον Φορναρόλι, στο 63′ με τον Μαυρία και στο 75′ με τον Τοτσέ, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν και θα έχουν εξαιρετικά δύσκολο έργο στη ρεβάνς.

Φάνηκε ξεκάθαρα πως... άλλο Μάδεργουελ και άλλο όταν αρχίζουν να σοβαρεύουν τα πράγματα και τελικά στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση δεν φτάνει η... κλάψα και τα μεγάλα λόγια για να... πας παρακάτω γιατί οι... Ευρω-παίοι έχουν συνηθίσει τόσο πολύ να είναι δεύτεροι που άρχισαν να συνηθίζουν και στις... ευρωΦΑΠΕΣ!


Μάλαγα (Πελεγκρίνι): Καμπαγέρο, Γκάμεθ, Ουέλιγκτον, Ντεμικέλις, Μονρεάλ, Χοακίν, Τουλαλάν, Μαρέσκα(70’ Καμάτσο), Ελισέου (78’ Ντούντα), Ίσκο, Φαμπρίς(70’ Μπουονανότε)

Στον πάγκο: Καμενί, Σέρχιο Σάντσεθ, Πορτίγιο, Χουάνμι

Παναθηναϊκός (Φερέιρα): Καρνέζης, Βύντρα, Μπουμσόνγκ (63’ Πίντο), Βελάσκες, Βιτόλο, Κατσουράνης, Ζέκα(38’ Χριστοδουλόπουλος), Μαυρίας, Σισοκο, Φορναρόλι (69’Τοτσέ)

Στον πάγκο: Κοτσόλης, Μαρίνος, Λαγός, Πετρόπουλος
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ