2012-08-22 19:51:57
Φωτογραφία για ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΜΕ 4...
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού συνηθίζει να έχει συναντήσεις με ποδοσφαιριστές της ομάδας. Το έχει κάνει πολλές φορές μέχρι τώρα και το έκανε και χθες στο περιθώριο της ανοιχτής προπόνησης που έγινε στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης λίγη ώρα μετά την έναρξη του προγράμματος βρέθηκε στο φαληρικό γήπεδο και από τη σουίτα του παρακολούθησε την προπόνηση των ερυθρόλευκων. Μετά το τέλος της παρέμεινε εκεί και ζήτησε να δει τέσσερεις ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα του "gavros.gr" με τον ισχυρό άνδρα της ερυθρόλευκης ΠΑΕ τα είπαν χθες μετά το τέλος της προπόνησης οι Κώστας Μήτρογλου, Δημήτρης Σιόβας, Λεάντρο Γκρέκο και Κώστας Μανωλάς.

Οι τρεις Έλληνες είναι παίκτες που ποντάρει πολλά πάνω τους ο Ολυμπιακός. Ειδικά οι δύο πρώτοι είναι παίκτες στους οποίους θέλει να στηριχτεί η ομάδα. Για τον Μήτρογλου είναι μια καλή ευκαιρία να καθιερωθεί και μέχρι τώρα τα πηγαίνει πολύ καλά.


Ο Σιόβας, από την πλευρά του, όλα δείχνουν πως ετοιμάζεται για την αρχική ενδεκάδα των ερυθρόλευκων. Θεωρείται σπουδαίος ποδοσφαιριστής που μπορεί πράγματι να προσφέρει πολλά. Ο 21χρονος αμυντικός είναι ταλαντούχος, αλλά θέλει τον χρόνο του, ενώ ο Γκρέκο είναι από τους ξένους που ήρθαν και υπάρχουν απαιτήσεις απ’ αυτόν.

Γι’ αυτό ο Βαγγέλης Μαρινάκης επέλεξε να τα πει με αυτούς τους τέσσερεις ποδοσφαιριστές και να τους εκφράσει τη στήριξη του. Τους τόνισε πως είναι στο πλευρό τους και ότι όλοι πρέπει να προσπαθήσουν για να παίξουν την μπάλα τους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ