2012-08-22 00:56:50
Φωτογραφία για ΠΙΑΝΕΙ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΒΒΑΔΑΣ!
Θέμα χρόνου δείχνει να είναι η μεταγραφή του Βασίλη Καββαδά στον Ολυμπιακό, μετά την απόσυρση της πρότασης του Παναθηναϊκού και της επιθυμίας του 21χρόνου σέντερ και του ατζέντη του να υπογράψουν στους ερυθρόλευκους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του "pamesports.gr", το μοναδικό... «εμπόδιο», που υπάρχει, είναι ο εκνευρισμός του ιδιοκτήτη του Πανιώνιου, Ηλία Λιανού, για το γεγονός ότι η προ μηνός προφορική συμφωνία του με την διοίκηση του Ολυμπιακού για την μεταγραφή του Καββαδά δεν υλοποιήθηκε τότε και δεν υπήρξε καμία επαφή μεταξύ των δύο πλευρών για το επόμενο δεκαήμερο. Στον Πανιώνιο υποστηρίζουν, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, ότι μετά την προφορική συμφωνία, οι ερυθρόλευκοι επανεμφανίστηκαν όταν ο Παναθηναϊκός κατέθεσε επίσημη πρόταση για τον 21χρόνο σέντερ και ο Λιανός ήταν έτοιμος να συμφωνήσει μαζί του.

Ο Ολυμπιακός, ωστόσο, θέλει τον Καββαδά, ο Γιώργος Μπαρτζώκας, που τον γνωρίζει πολύ καλά, αφού τον είχε παίκτη στον Πανιώνιο τα προηγούμενα δύο χρόνια, έχει εισηγηθεί θετικά για την απόκτηση του και φαίνεται να είναι θέμα χρόνου να... σπάσει ο πάγος με τον ιδιοκτήτη των «κυανέρυθρων» και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Εκτός και αν ο Πανιώνιος θέλει να ρισκάρει και να κρατήσει τον παίκτη στο δυναμικό του... Να υπενθυμίσουμε ότι το συμβόλαιο του παίκτη με την ομάδα της Νέας Σμύρνης λήγει το 2014...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ