2012-08-22 00:46:14
Φωτογραφία για ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ ΓΙΑ ΤΟ Β' GROUP ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ...
Ο Ολυμπιακός περιμένει δύο «δώρα» στην φάση των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ προκειμένου να ανέβει στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας στους ομίλους. Ωστόσο το πρώτο από αυτά πολύ δύσκολα θα συμβεί καθώς η Ντινάμο Κιέβου κέρδισε με 1-3 την Γκλάντμπαχ μέσα στην Γερμανία και πλέον στρέφει τις τελευταίες του ελπίδες στον αγώνα Μπράγκα - Ουντινέζε, όπου και θέλει αποκλεισμό των Πορτογάλων, που διεξάγεται αύριο.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν αποκλεισμό είτε της ουκρανικής ομάδας είτε της Μπράγκα, για να μπουν από το τρίτο στο δεύτερο γκρουπ και να έχουν θεωρητικά πιο βατούς αντιπάλους στον όμιλο.

Όμως η Ντινάμο Κιέβου βρίσκεται πολύ κοντά στο να επιστρέψει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ύστερα από τη μεγάλη της νίκη μέσα στο «Μπορούσια Παρκ».!

Η γερμανική ομάδα που πέρυσι πάλευε για την παραμονή της στην Bundesliga και την περασμένη σεζόν τερμάτισε 4η, έκανε ιδανικό ξεκίνημα στο ματς και προηγήθηκε στο 13′, αλλά στο 27′ η Ντινάμο ισοφάρισε, ενώ στο 36' έκανε το 1-2 και δέκα λεπτά πριν το φινάλε αυτογκόλ του Λουκ Ντε Γιόνγκ έγραψε το τελικό 1-3. Το τελικό 1-3 δίνει μισή πρόκριση στη Ντινάμο και αναγκάζει τον Ολυμπιακό να περιμένει πλέον «δώρο» της Ουντινέζε.


ΣΚΟΡΕΡ: 13′ Ρινγκ – 27′ Μιχάλικ, 36′ Γιαρμολένκο, 80′ αυτ. Ντε Γιόνγκ

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Τερ Στέγκεν, Ντεμς, Στραντσλ, Νορντβάιτ (76′ Τσιγκέρτσι), Ντομίνγκες, Αράνγκο, Γιάντσκε, Ρινγκ (69′ Χέρμαν), Σάκα, Ντε Καμάργκο (65′ Χάνκε), Ντε Γιόνγκ

ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ: Κοβάλ, Ταϊβό, Μπετάο, Μιχάλικ, Ντανίλο Σίλβα, Κράνιτσαρ (64′ Βουκόγεβιτς), Βελόσο, Νίνκοβιτς (78′ Ραφαέλ), Χάρμας, Ιντέγιε (92′ Μεχμέντι), Γιαρμολένκο
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ