2012-08-21 22:38:06
Φωτογραφία για Γεωργιάδης: Ο Καμμένος έλεγε ανοησίες στη Βουλή
Στη γωνία του τη φύλαγε του Πάνου Καμμένου ο Άδωνης Γεωργιάδης μετά τη δήλωση του Προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στη συζήτηση των προγραμματικών στη Βουλή ότι δεν υπάρχει υπογραφή από ελληνικής πλευράς στην δανειακή σύμβαση με το μηχανισμό στήριξης.

Έπειτα από εκείνη την δήλωση ο Άδωνις κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή προς το Υπουργείο Οικονομικών ζητώντας φωτοαντίγραφο της σύμβασης ώστε να αποδειχθεί ποιος λέει αλήθεια.

Όπως επισημαίνει το parapolitika.gr, η απάντηση στον βουλευτή έφτασε χθες με το αποτέλεσμα να εκθέτει τον Πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων αφού φαίνονται ξεκάθαρα οι υπογραφές και του Ευάγγελου Βενιζέλου ως Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και Υπουργού Οικονομικών και του Γιώργου προβόπουλου ως διοικητού της Τραπέζης της Ελλάδος και του Προέδρου του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας Παναγιώτη Θωμόπουλου.

Όπως ήταν φυσικό ο βουλευτής της Ν.Δ έσπευσε να αναρτήσει τη φωτογραφία που βλέπετε στο twitter με αποτέλεσμα να ξεσπάσει νέος κύκλος διαμάχης με οπαδούς του Πάνου Καμμένου. Ο κ.Γεωργιάδης ανάμεσα σε άλλα υποστήριξε ότι ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων συνελήφθη και πάλι ψευδόμενος ενώ απαντώντας προφανώς σε οπαδό των Ανεξαρτήτων Ελλήνων του είπε: "όσο για τις υπογραφές, είναι οι ανοησίες που υποστήριζε ο Πρόεδρός σου στη Βουλή.
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ