2012-08-21 22:36:20
Φωτογραφία για ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ Ο ΡΙΞΠΟΥΝ
Κανονικά το παρών στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη έδωσε την Τρίτη ο Ντιμίτρι Ρίξπουν για λογαριασμό της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού, μία μόλις ημέρα μετά τα δημοσιεύματα των Μολδαβών, που έκαναν λόγο για υπογραφές συμβολαίων με τον 20χρονο παίκτη.

Δυναμική επανεμφάνιση στο προπονητήριο του Ολυμπιακού στου Ρέντη πραγματοποίησε την Τρίτη ο Ντιμίτρι Ρίξπουν για λογαριασμό της ομάδας Νέων!

Δεν πέρασε παρά μόλις μία ημέρα από τα δημοσιεύματα των μέσων της Μολδαβίας, που έκαννα λόγο για υπογραφές του 20χρονου παικτη με τους «ερυθρόλευκους για συμβόλαιο διετούς συνεργασίας με την προοπτική επέκτασης για ένα ακόμη χρόνο και ο Γερμανός υπό δοκιμή μέσος έκανε και πάλι την εμφάνισή του στο ποπνητήριο του Θρύλου.

Ο Ρούξπιν δοκιμάστηκε σε δύο περιόδους από τον τεχνικό της ομάδας του Πειραιά, Μπερντ Στορκ, ωστόσο το γεγονός ότι σταμάτησε να προπονείται για ένα διάστημα, είχαν δημιουργήσει θολό τοπίο όσον αφορά το ενδεχόμνεο ένταξής του στο ρόστερ της ομάδας Νέων.

Ο αρχιπροπονητής της Ακαδημίας Μπερντ Στορκ έκανε θετική εισήγηση στη διοίκηση των «ερυθρόλευκων» και όπως όλα δείχνουν ο 18χρονος μέσος θα φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού τουλάχιστον για τα επόμενα δύο χρόνια, αν και ακόμη δεν έχει υπάρξει επίσημη ενημέρωση.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ