2012-08-21 14:23:41
Φωτογραφία για Ξένο σώμα αποτελεί για την ΑΕΚ ο Σιαλμάς
Η συμπεριφορά του Σιαλμά και η αδικαιολόγητη απουσία του από την προπόνηση της Δευτέρας, οδηγούν την διοίκηση της ΑΕΚ προς την διακοπή συμβολαίου με τον παίκτη. Το κρίσιμο Δ.Σ όπου θα αποφασιστούν πολλά και ο... Βιντιάδης.

Ξένο σώμα είναι πλέον για την ΑΕΚ ο Δημήτρης Σιαλμάς, αφού δίχως να πάρει σχετική άδεια έφυγε για τον Αζερμπαϊτζάν και απουσίαζε από την απογευματινή προπόνηση της ομάδας.

Ο Έλληνας επιθετικός είναι πλέον φανερό πως δεν θέλει να συνεχίσει στην Ένωση, όμως το γεγονός πως το έδειξε με... άκομψο τρόπο, προφανώς και δεν άρεσε στους ανθρώπους της ομάδας.

Συγκεκριμένα, ο 26χρονος φορ φαίνεται πως έχει πάρει την απόφαση να μετακομίσει στο Αζερμπαϊτζάν για να πάρει περισσότερα χρήματα και δεν έχει πρόθεση να συνεχίσει να φορά τη κιτρινόμαυρη φανέλα με τον δικέφαλο αετό στο στήθος.

Από την πλευρά τους οι ιθύνοντες της ΑΕΚ, θα συζητήσουν όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα στο Δ.Σ που ξεκινά στις 16:00 και μεταξύ αυτών είναι και η συμπεριφορά του Σιαλμά. Οι "κιτρινόμαυροι" θα πάρουν την απόφαση να κάνουν διακοπή συμβολαίου στον παίκτη, αφού παρά το γεγονός πως τα οφειλόμενα, απουσίαζε αδικαιολογήτως από την χθεσινή προπόνηση.


Να σημειώσουμε σ' αυτό το σημείο πως η ΑΕΚ χρωστά μόλις 30.000 ευρώ στον Έλληνα επιθετικό, όμως ακόμα και μ' αυτό το ποσό ο παίκτης μπορεί να κάνει προσφυγή, καθώς πρόκειται για δεδουλευμένα που δεν τα έχει πάρει.

Απ' αυτά που γνωρίζουμε, συμπεραίνουμε πως στο τέλος θα αναζητηθεί μια κοινή λύση, για το όφελος και των δύο πλευρών, προκειμένου ούτε η ΑΕΚ να κινδυνεύσει με προσφυγή, αλλά και ο ποδοσφαιριστής να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα που επιθυμεί.

Η υπόθεση Βιντιάδη

Εκτός από τα καθημερινά αγωνιστικά θέματα, στην ΑΕΚ υπάρχει μονίμως και το πρόβλημα της διοίκησης και ενός επενδυτή. Γι' αυτό και το Δ.Σ που θα ξεκινήσει στις 16:00 θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και θα γίνει ουσιαστικά, λόγω του ενδιαφέροντος του Βιντιάδη για το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών.

Η πρόθεση του Δημήτρη Βιντιάδη είναι να ξεκινήσει άμεσα ο οικονομικός έλεγχος της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ, προκειμένου να δει αν θα προχωρήσει την αγορά του μεγαλύτερου μέρους των μετοχών μέσω ΑΜΚ.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Έφυγε ο Μιχάλης Μενιδιάτης
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
"Έφυγε" ο Μιχάλης Μενιδιάτης
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ