2012-08-21 11:38:02
Φωτογραφία για ΚΟΚΟΛΑΚΗΣ : ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ
Ο προπονητής των Εφήβων του Ολυμπιακού, Γιώργος Κοκολάκης, ήταν απόλυτα ικανοποιημένος για την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του στο πρόσφατο φιλικό ματς με την ΑΕΚ στο Ρέντη.

Οι πιτσιρικάδες του Θρύλου διέλυσαν τον αντίπαλό τους με σκορ 7-0, με τον τεχνικό του Ολυμπιακού όμως να τονίζει ότι για τον ίδιο δεν έχει καμία απολύτως σημασία η τεράστια διαφορά στο τελικό αποτέλεσμα: «Ήταν ένα καλό τεστ για εμάς απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει καλή ομάδα. Αυτά τα παιδιά της ΑΕΚ είναι πολλά χρόνια μαζί και γνωρίζονται αρκετά καλά μεταξύ τους.

Το σκορ που ήταν σε μεγάλα επίπεδα δεν έχει καμία σημασία, η ΑΕΚ είναι μία από τις καλές ομάδες του πρωταθλήματος. Αυτό που μου άρεσε ήταν πως ήμασταν σοβαροί και πειθαρχημένοι και στα δύο ημίχρονα του αγώνα. Δεν μας νοιάζει το τελικό σκορ του αγώνα, αλλά μας νοιάζει αυτό που βγάλαμε στον αγωνιστικό χώρο. Κάναμε αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις και είχαμε ένα καλό πρόσωπο. Είμαστε έναν μήνα μαζί και ό,τι λέμε μέχρι τώρα γίνεται και στους αγώνες».


Μπορεί να έμεινε ικανοποιημένος ο Γιώργος Κοκολάκης με τα όσα είδε, όμως δεν παρέλειψε να τονίσει πως υπήρξαν και κάποια λάθη, κάτι το οποίο όμως θεωρείται φυσιολογικό από τη στιγμή που η ομάδα βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της προετοιμασίας της: «Βέβαια και πάλι κάναμε κάποια λάθη, κάτι όμως που είναι φυσιολογικό και για αυτό κάνουμε τα φιλικά έτσι ώστε να τα διορθώνουμε. Θα βελτιωθούμε στη συνέχεια και θα είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει. Άλλωστε έχουμε χρόνο μπροστά μας. Αλλά θέλουμε να ανεβάσουμε και άλλο το επίπεδο γιατί ο Ολυμπιακός είναι μεγάλος σύλλογος και έχει μεγάλες απαιτήσεις και έτσι πρέπει».

Το πρωτάθλημα των Εφήβων στην Superleague K17, θα ξεκινήσει στις 15 Σεπτεμβρίου, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gavros.gr" και έχει διαρρεύσει μέχρι τώρα. Οπότε οι μικροί του Θρύλου έχουν μπροστά τους ακόμη έναν μήνα.

«Αποτελεί και για εμένα ένα προσωπικό στοίχημα»

Ο κόουτς των πιτσιρικάδων του Ολυμπιακού, Γιώργος Κοκολάκης, στις δηλώσεις του έδειξε πόσο πολύ θέλει και ο ίδιος να πετύχει με την ομάδα των κάτω των 17 ετών του Θρύλου, αφού ασχολείται για πρώτη φορά με την ακαδημία των ερυθρόλευκων: «Πάντως και για εμένα είναι ένα προσωπικό στοίχημα να πετύχουμε με τα παιδιά κάτι καλό, γιατί μέχρι πρότινος ήμουν στο τμήμα σκάουτινγκ του συλλόγου και ασχολούμαι πρώτη φορά με την ακαδημία του Ολυμπιακού».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ