2012-08-20 21:10:06
Φωτογραφία για Φευγάτος ο Σιαλμάς!
Ευχάριστα νέα για τους οπαδούς της ΑΕΚ καθώς ο Δημήτρης Σιαλμάς απουσιάζει αδικαιολογήτως από την προπόνηση της ομάδας και κατά πάσα πιθανότητα δε θα τον ξαναδούν με τα κιτρινόμαυρα.

Μέσα σε αυτό το δύσκολο καλοκαίρι που ζουν οι οπαδοί της Ένωσης, υπάρχουν τελικά και κάποιες χαρούμενες στιγμές... Εστω κι αν πρέπει να γίνει κάτι δυσάρεστο πρώτα, για να φτάσουν στο σημείο να τις ζήσουν. Μία από αυτές τις λίγες αλλά ευχάριστες καταστάσεις, λοιπόν, είναι αυτή που έχει δημιουργηθεί με τον Σιαλμά.

Ο ποδοσφαιριστής που πήρε το 11 πέρυσι για κάποιο λόγο που ποτέ δεν κατάλαβε κανείς, ο άσος που στη φετινή προετοιμασία έλεγε ότι «οι αντίπαλοι θα φοβούνται τον δικέφαλο» σαν γνήσιος ΑΕΚτζής, αποφάσισε να μην παρεβρεθεί στην προπόνηση της Δευτέρας χωρίς να υπάρχει κάποιος λόγος.

Αδικαιολογήτως απόντας, λοιπόν, με τις φήμες να τον θέλουν ακόμη και να ταξιδεύει για Αζερμπαϊτζάν, χώρα από την οποία κάποια ομάδα έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του. Φήμες, πάντως, που ευτυχώς ή δυστυχώς δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

Το κακό είναι ότι με αυτή τη στάση του ο Σιαλμάς δείχνει διατεθειμένος να τραβήξει το θέμα στα άκρα και δεν αποκλείεται να καταθέσει ακόμη και προσφυγή. Το καλό είναι ότι οι οπαδοί της ΑΕΚ -λογικά πάντα- δε θα τον ξαναδούν με τη φανέλα της αγαπημένης τους ομάδας.

Διαλέγει ο καθένας τι θέλει www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ