2012-08-20 21:09:21
Φωτογραφία για ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ : ΣΤΙΣ ΠΙΣΙΝΕΣ ΠΑΛΙ ΟΙ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ
Χωρίς τους διεθνείς ξεκίνησαν σήμερα στο κολυμβητήριο του Αγίου Κοσμά οι προπονήσεις της ομάδας πόλο ανδρών.

Στη διάθεση του προπονητής της ομάδας μας, Θοδωρή Βλάχου βρίσκονται οι Σχίζας, Μάζης, Ντόσκας, Μπλάνης, Φλώρος, Κολόμβος, Καπότσης, Ποντικέας ενώ οι Δεληγιάννης, Φουντούλης, Δελακάς, Μουρίκης και Μάγιαρακ θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία στις 29 Αυγούστου.

Οι νεαροί Πρέκας και Καλογεράκος θα ξεκινήσουν τις προπονήσεις στις 27 Αυγούστου και ο Γιώργος Δερβίσης στις 9 Σεπτεμβρίου μετά το τέλος του Πανευρωπαϊκού Νέων Ανδρών.

Ο Θοδωρής Βλάχος δήλωσε πριν την πρώτη βουτιά της χρονιάς: «Ο Ολυμπιακός στοχεύει πάντα τους τίτλους. Θα προσπαθήσουμε να μη μείνει η ομάδα για δεύτερη χρονιά χωρίς τρόπαιο και να δώσουμε τη χαρά στους φιλάθλους μας να πανηγυρίσουν νέες επιτυχίες. Με τις μεταγραφές έχουμε περισσότερες επιλογές και πρέπει να ευχαριστήσουμε τη Διοίκηση που έκανε δεκτές τις εισηγήσεις μας. Ξεκινάμε τη δουλειά, έστω και φιλοξενούμενοι σε διάφορα κολυμβητήρια, με στόχο να παρουσιαστούμε αντάξιοι των προσδοκιών του κόσμου μας».

Ο αρχηγός της ομάδας μας, Τάσος Σχίζας είπε: «Ο Ολυμπιακός έχει ξεφύγει από τα προβλήματα που τον ταλάνιζαν τα τελευταία χρόνια, το ρόστερ είναι πολύ καλό και θέλουμε το νταμπλ. Εύχομαι στα νέα παιδιά να καταλάβουν γρήγορα που έχουν έλθει και να μείνουν χρόνια ώστε να πανηγυρίσουν πολλούς τίτλους. Είναι διαφορετική χρονιά από την περσινή και εφέτος είμαστε το φαβορί».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ