2012-08-20 13:18:02
Φωτογραφία για Επιασαν το βαποράκι μαζί με τον παραλήπτη
Στα ίχνη κυκλώματος που διακινεί μεγάλες ποσότητες «σκληρών» ναρκωτικών στα νησιά βρίσκεται η Αστυνομία μετά την επ’ αυτοφώρω σύλληψη μιας νεαρής αλλοδαπής που μετέφερε ηρωίνη σε έναν Έλληνα παραλήπτη στην Κάλυμνο.

Η 21χρονη Ρουμάνα εντοπίστηκε μόλις αποβιβάστηκε από το πλοίο της γραμμής στο λιμάνι του νησιού, έχοντας στις αποσκευές της μια συσκευασία με 300 γραμμάρια ηρωίνης. Η αλλοδαπή αποκάλυψε ότι επρόκειτο να την παραδώσει σε έναν Έλληνα με τον οποίο είχε ραντεβού στην περιοχή Καλαμιώτισσα και οι αστυνομικοί οργάνωσαν ελεγχόμενη μεταφορά για να τον συλλάβουν επ’ αυτοφώρω. Πράγματι, μόλις ο 30χρονος παρέλαβε τα ναρκωτικά και έδωσε στο «βαποράκι» 500 ευρώ, συνελήφθη και οδηγήθηκαν μαζί στην εισαγγελέα της Κω.

*** Μόλις πήγε να ποτίσει τη μικρή χασισοφυτεία από οκτώ δενδρύλλια κάνναβης που είχε φυτέψει στο οικόπεδό του στο Κόκκινο Ορχομενού, ο 36χρονος καλλιεργητής έπεσε στα χέρια των αστυνομικών της Ασφαλείας Θήβας οι οποίοι παρακολουθούσαν από μακριά την περιοχή. Στο τροχόσπιτο όπου κατοικεί, κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με αποξηραμένα φύλλα κάνναβης βάρους 17 γραμμαρίων, μια συσκευασία καπνού με χασίς βάρους 8,5 γραμμαρίων και ένα σακουλάκι νάιλον με σπόρους κάνναβης.

protothema.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ