2012-08-20 12:12:26
Φωτογραφία για Δύο εκατομμύρια δολάρια σε όποιον χακάρει τον Chrome δίνει η Google
Άλλον έναν διαγωνισμό hacking ετοιμάζει η Google με συνολικό χρηματικό έπαθλο 2 εκατομμύρια δολάρια. Να θυμίσουμε ότι πριν λίγους μήνες η Google, είχε προσφέρει συνολικά 1 εκατομμύριο δολάρια, σε όσους κατάφερναν να hackάρουν με διάφορους τρόπους, τον δημοφιλή browser της, Chrome.

Τώρα η Google με αφορμή το συνέδριο Hack In The Box, που θα διεξαχθεί από τις 8 μέχρι τις 11 Οκτωβρίου στη Μαλαισία  επανέρχεται με ένα νέο διαγωνισμό και προσφέρει συνολικά 2 εκατομμύρια δολάρια.

Έτσι λοιπόν έχουμε και λέμε: όποιος χρήστης καταφέρει και χρησιμοποιήσει τον ίδιο τον κώδικα του Chrome για να hackάρει τον δημοφιλή browser, θα κερδίσει 60.000 δολάρια, όποιος το κάνει με χρήση κάποιου webkit ή του kernel των Windows, κερδίζει 50.000 δολάρια ενώ η μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στον browser μέσω Flash ή drivers, κερδίζει 40.000 δολάρια.

Το καλύτερο όμως δεν είναι αυτό, αλλά το ότι η Google  εκτός από τις επιτυχημένες προσπάθειες σκοπεύει να βραβεύσει και τις μη επιτυχημένες, που θα προσφέρουν στην εταιρεία χρήσιμες γνώσεις.
thestival
Aniwthoi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ