2012-08-20 12:09:26
Φωτογραφία για Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ με 40 προσαγωγές αλλοδαπών στον Βόλο
Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, της Δημοτικής Αστυνομίας, αλλά και της Υπηρεσίας Καθαριότητας του... Δήμου Βόλου εντός του πολεοδομικού συγκροτήματος που στόχο έχει την άμεση απομάκρυνση Βούλγαρων αλλά και άλλων αλλαδαπών που ζουν υπό άθλιες συνθήκες, αποτελώντας κίνδυνο για την δημόσια υγεία.

Από το πρωί έχουν γίνει γύρω στις 40 προσαγωγές. Τα σημεία στα οποία έχει επέμβει η Αστυνομία είναι απέναντι από την Υπηρεσία Πρασίνου, στην περιοχή των Σφαγείων, ενώ αυτή την ώρα βρίσκονται στην περιοχή "Οινόπνευμα".

Από το πρωί τόνοι σκουπιδιών και άλλων υλικών έχουν απομακρυνθεί από την Υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου από τις συγκεκριμένες περιοχές, ενώ τα διάφορα αντικείμενα που βρέθηκαν ερευνάται από την Αστυνομία αν πρόκειται για αντικείμενα που αποκτήθηκαν από κλοπές, ώστε να επιστρέψουν στους κατόχους τους.

Επίσης κατασχέθηκαν και μεγάλες ποσότητες αντικειμένων που θα χρησιμοποιούνταν για λαθρεμπόριο.

Στην περιοχή "Οξυγόνο" βρέθηκαν μάλιστα, μεγάλες ποσότητες ανακυκλώσιμων υλικών, αλλά και δύο τόνοι αλουμινίου και χαλκού.

Αξίζει να σημειωθεί πως από την ημέρα που ανέλαβε καθήκοντα Αστυνομικού Διευθυντή Μαγνησίας ο Απόστολος Αλαμάνας, έχει ξεκινήσει συνεργασία με τον Δήμο Βόλου,με σκοπό την πάταξη του παρεμπορίου.

Τέλος, από την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας θα ελεγχθεί ποιοί από τους 40 που προσήχθησαν βρίσκονται στη χώρα νόμιμα και ποιοί παράνομα.

Όσοι βρίσκονται παράνομα θα απελαθούν, ενώ οι υπόλοιποι όπως και να έχει θα απομακρυνθούν από τα σημεία, με τις έρευνες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας να συνεχίζονται εντατικά.
e-volos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ