2012-08-20 00:25:19
Φωτογραφία για ΖΑΡΝΤΙΜ : ΒΕΛΤΙΩΘΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ ΑΛΛΑ ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ
Στην παρουσία νέων παικτών, οι οποίοι δεν ήταν έτοιμοι στο μέγιστο βαθμό, απέδωσε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ τα αίτια της ήττας με 3-0 από τη Νάπολι.

Ο Πορτογάλος τεχνικός στάθηκε επίσης και στο γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» ήταν άτυχοι και στον τρόπο που δέχτηκαν τα γκολ.

Ωστόσο, είδε βελτίωση στην ανάπτυξη της ομάδας και δήλωσε ότι πρέπει να είναι έτοιμοι την επόμενη εβδομάδα, όταν και θα αρχίσει το πρωτάθλημα.

Με το τέλος του αγώνα ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δήλωσε: “Ξέραμε ότι θα είναι το πιο δυνατό παιχνίδι της προετοιμασίας. Παίξαμε με μία ομάδα που έχει παίξει 2-3 επίσημα παιχνίδια και επειδή μερικοί από τους παίκτες μας άργησαν να μπουν στην ομάδα, δεν θα ήμασταν στον ρυθμό που θα θέλαμε. Οποιος είδε αυτό τον αγώνα σίγουρα δεν είδε μεγάλη διαφορά στην ποιότητα των δύο ομάδων, όπως δείχνει το σκορ. 2 γκολ από στημένες φάσεις. Είναι άδικο το σκορ γιατί είχαμε ίδιο αριθμό ευκαιριών.

Βελτιωθήκαμε στην κυκλοφορία της μπάλας αλλά χάσαμε την οργάνωση.

Πρέπει να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος. Υπάρχουν παίκτες που μπήκαν τώρα στην ομάδα όμως πρέπει να είμαστε έτοιμοι”
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ