2012-08-20 00:20:08
Φωτογραφία για ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΚΕΝΑ... ΝΑΠΟΛΙ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-0 *VIDEOS*
Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 3-0 σκορ από την πολύ πιο έτοιμη και δυνατή Νάπολι, μέσα στο "Σαν Πάολο", δείχνοντας ότι τα... κενά είναι πολλά ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας που ξεκινούν σε μερικές μέρες και οι ερυθρόλευκοι ακόμα... ψάχνονται! Βέβαια σαφώς και είναι καλύτερα που χτύπησε τώρα το... «καμπανάκι» παρά στη Βέροια από όπου και ξεκινάει η φετινή πορεία τίτλου!

Οι τραυματισμοί, η απώλεια του Μιραλάς αλλά και η κακή αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού που "φωνάζει" εδώ και αρκετό καιρό, έφεραν το βαρύ 3-0 από τη Νάπολι και έδειξαν πως ο Ολυμπιακός θέλει πολύ... δουλειά ακόμα.

Το μόνο που κρατούν οι νταμπλούχοι Ελλάδας από το «Σαν Πάολο» είναι τα θετικά μηνύματα που έδωσαν οι Μασάδο και Γκρέκο στην πρώτη τους εμφάνιση με τα ερυθρόλευκα, η μεγάλη διάθεση του Τζιμπούρ για... "μάχες" και οι ευκαιρίες του δευτέρου ημιχρόνου.

Ο Ολυμπιακός χρειάστηκε αρκετή ώρα για να «πατήσει» στον –κακό- αγωνιστικό χώρο του «Σαν Πάολο», με τη Νάπολι να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Οι ερυθρόλευκοι τα πήγαιναν καλά στον ανασταλτικό τομέα, αφού ο Κάρολ δεν απειλούνταν ιδιαίτερα, ωστόσο υστερούσαν στην κυκλοφορία της μπάλας.


Ο Μασάδο πάντως ήταν ιδιαίτερα κινητικός και με όρεξη, με τον Τζιμπούρ να είναι μόνος του στην επίθεση, αλλά όποτε του δινόταν η ευκαιρία απειλούσε. Μία στημένη φάση ήταν αρκετή για να καθορίσει το πρώτο ημίχρονο, με τους Ιταλούς να παίρνουν το προβάδισμα με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τζεμαΐλι στο 24ο λεπτό.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, η «αδράνεια» στην άμυνα των ερυθρόλευκων, παρά τις αλλαγές του Ζαρντίμ, έδωσε την ευκαιρία στη Νάπολι να διπλασιάσει τα τέρματά της. Η μόνη διαφορά με το πρώτο ημίχρονο ήταν η βελτίωση του Ολυμπιακού στην κυκλοφορία της μπάλας που τον έκανε πιο απειλητικό. Στη συνέχεια όμως, σε άλλη μία κακή αντίδραση της αμυντικής λειτουργίας του Θρύλου, ύστερα από κόρνερ, οι Ναπολιτάνοι έκαναν το 3-0.

Από εκείνο το σημείο και μετά οι ερυθρόλευκοι, παρόλο που πλέονολα είχαν κριθεί, πήραν τα ηνία του ματς, δημιουργώντας τέσσερις με πέντε πολύ καλές ευκαιρίες, χωρίς όμως να καταφέρουν να πετύχουν κάποιο τέρμα, με αποτέλεσμα να φύγουν από το «Σαν Πάολο» με το βαρύ 3-0.

Θετικός και ορεξάτος ο Γκρέκο, ο οποίος έδειξε καλά στοιχεία, με τον Κοντρέρας στο ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα, να τα πηγαίνει καλά στις προσωπικές μονομαχίες, αλλά να θέλει λίγο χρόνο για να «δέσει» με τους συμπαίκτες του.

Νάπολι (Ματσάρι): Ροζάτι, Μπρίτος, Αρόνικα, Βάργκας, Μάτζιο, Χάμσικ, Τζεμαΐλι, Ινσίνιε, Καναβάρο, Καμπερίνι, Ινλέρ.

Ολυμπιακός (Ζαρντίμ): Κάρολ, Τοροσίδης (74’ Μοδέστο), Χολέμπας, Παπάζογλου (46’ Κοντρέρας), Σιόβας, Φέισα (46’ Ιμπαγάσα), Μανιάτης, Μασάδο (74’ Μοδέστο), Αμπντούν (46’ Γκρέκο), Λυκογιάννης (46’ Μήτρογλου), Τζεμπούρ (84’ Βλαχοδήμος).
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ