2012-08-19 20:57:11
Φωτογραφία για «ΕΠΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟΡΟΣΙΔΗ ΜΕ ΡΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑΠΟΛΙ ΣΤΟ ΣΑΝ ΠΑΟΛΟ»
Συζητήσεις του Ολυμπιακού με ανθρώπους των Ρόμα και Νάπολι θα γίνουν για τον Βασίλη Τοροσίδη στην Ιταλία, όπως μεταδίδουν ΜΜΕ από την γειτονική χώρα.

Δεν σταματούν να γράφουν στην Ιταλία για τον Βασίλη Τοροσίδη και των ενδιαφέρον των Ρόμα και Νάπολι για τον παίκτη. «Η αποστολή του Ολυμπιακού είναι στο Σαν Πάολο για το παιχνίδι με τη Νάπολι. Εκεί πρόκειται να γίνουν επαφές για τον Βασίλη Τοροσίδη, τον οποίο θέλουν οι Ρόμα και Νάπολι», υπογραμμίζουν σχετικά τα ιταλικά ρεπορτάζ.

Επίσης στην πλειοψηφία τους εκτιμούν ότι ο πιο πιθανός επόμενός του προορισμός είναι η Νάπολι. Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως οι ερυθρόλευκοι θέλουν 3 εκατ. ευρώ για να αποδεσμεύσουν τον παίκτη για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Την ίδια ώρα εντός της επόμενης εβδομάδας θα υπάρξουν συζητήσεις για το νέο συμβόλαιο του Τοροσίδη στον Ολυμπιακό με τις δύο πλευρές να φαίνεται να είναι κοντά στο deal. Ο αρχηγός των Πειραιωτών θα έχει φυσικά αυξημένες αποδοχές εφόσον δώσει τελικά θετική απάντηση.

Πάντως είναι πια σαφές ότι οι δρόμοι του αρχηγού του Ολυμπιακού είναι δύο: ή θα φύγει άμεσα για ομάδα του εξωτερικού ή θα ανανεώσει το συμβόλαιό του. Με βάση τις υπάρχουσες εκτιμήσεις μέχρι τα τέλη Αυγούστου θα έχει ξεκαθαριστεί πλήρως το κεφάλαιο Τοροσίδη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ