2012-08-19 18:24:03
Φωτογραφία για Σ.ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ: Προσπαθώ να εμπλουτίσω το λεξιλόγιο μου από το σύζυγο μου
​Για τη νέα εκπομπή που παρουσιάζει στον Ant1 αλλά και για τη σχέση της με το σύζυγο της, μίλησε σε συνέντευξη της η Σταματίνα Τσιμτσιλή Αρκετά ικανοποιημένη από την πορεία του FTHIS μέχρι τώρα, αν και η ίδια αναγνωρίζει την "όχι και τόσο καλή" επιλογή της έναρξης της εκπομπής σε περίοδο Ολυμπιακών Αγώνων. Ωστόσο, κρίνει ότι τις πραγματικές εξετάσεις η εκπομπή θα της δώσει από τη λήξη των Ολυμπιακών και έπειτα!

Από την άλλη, παραδέχτηκε πως επειδή πέρασε καλά στην τηλεόραση και σταμάτησε εξαιτίας αστάθμητων παραγόντων, ήθελε να επιστρέψει και της είχε λείψει πολύ.

Όσον αφορά στην κακή κριτική που έχει δεχτεί κατά καιρούς είπε: "Με στεναχωρούν τα σχόλια για την προσωπική μου ζωή και όχι για τη δουλειά μου. Δεν με πειράζει ν'αναφέρονται στο σύζυγο μου... με στεναχωρεί όμως, όταν χρησιμοποιούν τον άντρα μου ή κάποιον από το οικογενειακό μου περιβάλλον για να "χτυπήσουν" εμένα!"

Οι πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις του ζεύγους τους δίνει λίγο ελεύθερο χρόνο μαζί, αλλά ουσιαστικό... καθώς η Σταματίνα παραδέχεται πως παίρνει πολλά πράγματα από το Θέμη.

"...Προσπαθώ να εμπλουτίσω το λεξιλόγιο μου, γιατί είμαι μ'έναν άνθρωπο που έχει ένα πολύ καλό λεξιλόγιο και προπαθώ και εγώ παράλληλα να το βελτιώσω. Είναι πολλά μικρά και μεγάλα πράγματα που θαυμάζω και παίρνω από εκείνον!" είπε η όμορφη παρουσιάστρια χαρακτηριστικά.
star.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ