2012-08-19 15:43:03
Φωτογραφία για ΣΚΟΥΡΤΟΠΟΥΛΟΣ : ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΒΒΑΔΑ
Απόλυτα φυσιολογικό θεωρεί ο Θανάσης Σκουρτόπουλος να… σφάζονται οι «αιώνιοι» στα πόδια του Βασίλη Καββαδά, όπως δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις και πιστεύω πως θα είναι κανονικά στην ομάδα», τόνισε ο προπονητής του Πανιωνίου για το μήλον της έριδος μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. «Τρίτη θέση και καλό μπάσκετ», οι στόχοι για τους «κυανέρυθρους».

Αναλυτικά, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μίλησε για:

-το σχεδιασμό του νέου Πανιωνίου: «Δεν υπάρχει ρεπό. Έχουμε ακόμη πολλή δουλειά, τουλάχιστον μέχρι να ολοκληρωθεί το ρόστερ για να ασχοληθούμε με το προπονητικό κομμάτι. Το ρόστερ έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. Χθες προχωρήσαμε στην ανανέωση του Νάτζφεϊ και κοιτάμε να πάρουμε ένα ακόμη παιδί. Πάμε να πάρουμε και τον Μπόατενγκ, για να μας δώσει βάθος στους ψηλούς χωρίς να μπλοκάρει την εξέλιξη του Καββαδά ή του Μπόγρη, από τους οποίους περιμένουμε πολλά πράγματα».


-τους στόχους του Πανιωνίου: «Είναι για μένα μια ευχάριστη πρόκληση. Ο Πανιώνιος είναι μία ομάδα που ξεχειλίζει από μπάσκετ. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε γρήγορο και θεαματικό παιχνίδι. Ο κόσμος θέλει να βλέπει καλό μπάσκετ και αποτελέσματα. Στόχος μας είναι η τρίτη θέση, όπως πέρυσι. Παρά την επιβάρυνση των αγώνων της Ευρώπης ξεκινάμε να διατηρήσουμε τα κεκτημένα κι ό,τι καλύτερο πετύχουμε στην Ευρώπη».

-την υπόθεση Καββαδά: «Όπου και να πηγαίνω με ρωτούν τι θα γίνει με τον Καββαδά. Το παιδί συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις και πιστεύω πως θα είναι κανονικά στην ομάδα. Είναι ένα ταλαντούχο παιδί, με συνεχή εξέλιξη, με πάρα πολύ καλά σωματικά προσόντα και μεγάλη όρεξη για δουλειά. Αυτή τη στιγμή είναι ο καλύτερος Έλληνας ψηλός με προοπτική για τις δύο μεγάλες ομάδες. Έχει όλες τις προϋποθέσεις να εξελιχθεί σε μεγάλο παίκτη, γι’ αυτό και οι αιώνιοι θέλουν να τον βάλουν στο οπλοστάσιό τους».

-την επιλογή των ξένων παικτών: «Διαλέξαμε κάποιους ξένους στη λογική και των παικτών που έχουμε στην Ελλάδα. Προτιμήσαμε να πάρουμε νέα παιδιά με ταλέντο για να βγάλουν υπεραξία μέσα στη σεζόν. Ο Πέιν είναι ένα παιδί από μικρό κολέγιο, αλλά κατόρθωσε να έχει εμπειρία στην ACB. Μπορεί να παίξει στις δύο θέσεις της περιφέρειας με μεγάλη άνεση, ακόμη και στο ‘3’. Περιμένουμε σημαντική βοήθεια. Ο Γκιμπς ήταν σταρ του κολεγιακού πρωταθλήματος, μπορεί να παίξει πλέι μέικερ και σούτινγκ γκαρντ. Ο Μίλμπουρν προέρχεται από ένα καλό πανεπιστήμιο, όπως το Μέριλαντ, ενώ έπαιξε δύο χρόνια στη Γαλλία και πήρε το Κύπελλο με τη Λιμόζ. Νομίζω πως θα μας βοηθήσει πολύ».

-τη μάχη των «αιωνίων»: «Παρότι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έχουν μειώσει το μπάτζετ, η διαφορά παραμένει γιατί και οι μικρότερες ομάδες συρρικνώνονται. Ο Ολυμπιακός διατηρώντας τον κορμό και με τις προσθήκες των δύο διεθνών έχει ένα προβάδισμα. Τα παιδιά γνωρίζονται μεταξύ τους, έχουν καλή ηλικία και πιστεύω πως θα συνεχίσει να έχει καλό ρυθμό. Ο Παναθηναϊκός είναι ένα ερωτηματικό, γιατί θα έχει 11-12 καινούριους παίκτες και θα χρειαστεί χρόνος. Θέλει υπομονή, κατανόηση από τον κόσμο και πολλή δουλειά για να δούμε μία ομάδα αντάξια του ονόματος που έχει στην Ευρώπη».

-το επίπεδο του πρωταθλήματος: «Ο τέταρτος Αμερικάνος μπορεί να σου δώσει κάτι έξτρα. Καθοριστικό ρόλο θα παίξουν οι έδρες και η επαρχία. Αν βγάλουμε τις δύο ομάδες και από τη στιγμή που δεν θα έχουμε προβλήματα όπως με Πανελλήνιο και Μαρούσι νομίζω πως θα έχουμε ένα καλό κι ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ